Badkamer collectie

 • Mano

  De grote Kvik Core-wastafel is zodanig vormgegeven, dat deze in een rustige, vloeiende overgang de grens tussen wastafel en blad vervaagt. De wastafel kan zowel vrij aan de wand worden ophangen als op een kast worden gezet.

  Lees meer over Mano
 • Wij verslaan elke prijs


 • Mano Badkamer

  Elegante matwitte, greeploze fronten. Eenvoudig uit te breiden met handige oplossingen voor als u meer opbergruimte nodig hebt. Alles is mogelijk met het badkamerassortiment van Kvik.

  € 1.458,-
 • Ponte Badkamer

  Ponte geeft jouw badkamer een warme en klassieke uitstraling. Het lichte, massief houten blad en de vierkante porseleinen wasbak geven de badkamer extra body. Pas glazen deuren toe in de hoge kast om de ruimte extra diepte te geven. Bekijk ook onze Ponte deuren voor de keuken.

  € 1.517,-
 • Tinta Badkamer

  Fleur de badkamer op met witte Tinta deuren en blauwe profielen. Met Tinta kun je jouw eigen stempel op jouw badkamer drukken dankzij 10 verschillende krasvaste folies voor de alu-profielen. Bekijk het aanbod door op het profiel onder de lade te klikken.  Bekijk ook deze combinatie van deur en profiel voor de keuken.

  € 1.078,-

 • Dark Wood Badkamer

  De Dark Wood deur in donkere houtstructuur geeft je badkamer body en warmte. De deur vormt een sterk en fraai contrast met de witte dubbele wastafel die met zijn gebogen en organische vormen een zachte en elegante vormtaal creëert.Let bovendien op de details van de spiegelkast met twee deuren en discrete verlichting aan de bovenkant. Bekijk ook onze Dark Wood keuken.

  € 1.101,-
 • Rimini Badkamer

  Rimini voor de badkamer - modern en klassiek in één. Een vrijstaand bad is een meubel in de badkamer. Vul het bad met aromatische oliën en geniet met volle teugen van het leven.

  € 442,-
 • Linea White Badkamer

  Als je zuivere lijnen wilt, is de Linea badkamer de perfecte oplossing. De wastafel Lava Night Sky vormt een fraai contrast met de eenvoudige witte deur. Ook een kleine badkamer kan rijk voelen. Bekijk ook onze Linea White keuken.

  € 550,-

 • Linea Black

  De Linea Black badkamer is geschikt voor het kleine, smalle gastentoilet, hier met de opvallende Slimline porseleinen wastafel. Geef de ruimte iets extra's met prachtige handdoeken en slimme lampen boven de spiegel.

  € 287,-
 • Mano Square

  De grote Kvik Core-wastafel is zodanig vormgegeven, dat deze in een rustige, vloeiende overgang de grens tussen wastafel en blad vervaagt. De wastafel kan vrij aan de wand worden ophangen.

  € 2.227,-
 • Mano Sera Badkamer

  De zwarte, greeploze Mano Sera-deuren zijn eenvoudig en tijdloos. Het blad en de designwastafel met onderplaat zijn uit één stuk gegoten, wat een mooie finish oplevert.

  € 1.296,-

 • Lichte, aansprekende inrichting met hoogglans witte fronten, blad van wit composiet en een ronde, porseleinen wasbak die de strakke lijnen doorbreekt. De kasten hebben een onzichtbare push-openfunctie en de laden een witte handgreep. Zuiverder en eenvoudiger kan niet.

  Bianco Badkamer

  Lichte, aansprekende inrichting met Bianco hoogglans witte fronten, blad van wit composiet en een ronde, porseleinen wasbak die de strakke lijnen doorbreekt. De kasten hebben een onzichtbare push-openfunctie en de laden een witte handgreep. Zuiverder en eenvoudiger kan niet.

  € 2.789,-