Tinta -- een kleurrijk begin van je dag

Voeg een brutaal vleugje karakter toe aan je badkamer met Tinta, zelfs bij een overwegend witte inrichting. De speelse gekeurde stroken geven je Deense badkamer een unieke touch en zorgen voor een levendig begin van je dag.

Tinta

Goedemorgen!

Tinta is een aantrekkelijk eenvoudig ontwerp. Minimalistische, volledig witte kasten met geïntegreerde handgrepen die je elke gewenste kleur kunt geven! Perfect om bij wakker te worden: de in het oog springende kleur wijzen je in de juiste richting. Zo ben je in een mum van tijd klaar voor de dag. Maar de handgreepprofielen van Tinta bieden nog zoveel meer dan kleur alleen. Ze zijn er in verschillende looks (zoals verouderd brons) en houtdessins, zoals eiken. 

De laden van Tinta zijn groot genoeg voor de benodigdheden van het hele gezin en perfect voor liefhebbers van schoonheid! Bovendien is hun kern gemaakt van duurzaam gerecycled MDF en hebben ze een handig soft-closesysteem. Geen dichtslaande laden meer die je een ochtendhumeur bezorgen!

Tinta in het grotere geheel

Bevind je je midden in de planningsfase? Bedenk dan wat Tinta jou te bieden heeft. 

Met het belangrijkste ontwerpelement, de in het oog springende kleur die je kunt toevoegen, geef je Tinta een 'zachtere' uitstraling. Het kan ook andere ontwerpelementen in je badkamer met elkaar verbinden. Denk bijvoorbeeld aan messing kranen of de kleur van je muren. 

Deze profielelementen zijn een geweldige manier om de huidige interieurstijl van je keuken of entree te verbinden zonder in herhaling te vallen.

Het onderscheidende ontwerp van Tinta geeft zelfs de kleinste badkamers een frisse touch. Plan je een grotere badkamer of heb je extra opbergruimte nodig? Dit ontwerp is verkrijgbaar met bijna alle kastsoorten en -breedtes: van slanke hoge kasten tot XXL-gootsteenkasten. 

Wat is de volgende stap?

If you would like more precise knowledge of which Tinta element could fit into your bathroom's dimensions, you can have a free consulting hour with one of our consultants.

Ontdek onze andere badkamerdesigns

Ontwerpen

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.