LINEARIS -- tot je dienst.

Linearis staat tot je dienst in de hal of als garderobe in de slaapkamer. Of kies Linearis voor in je bijkeuken. Het is een geweldige Deense designkeuze voor een functionele esthetiek in je hele huis.

LINEARIS

LINEARIS -- tot je dienst vanaf het moment dat je je huis binnenstapt.

Als je hal een drukke zone is van komen en gaan, is Linearis dé oplossing. Achter de schitterende oppervlakken worden jassen, handschoenen en sjaals van je bezoekers en je drukke familie op een geordende manier verwelkomd en opgeborgen. Linearis is intuïtief eenvoudig te openen met zijn handgrepen. En je kunt er een comfortabele bank van maken die zelfs uitnodigt voor een gezellig babbel terwijl je gasten hun schoenen uittrekken voordat ze de woonkamer binnengaan.

LINEARIS -- gemaakt van de juiste materialen.

Hoewel Linearis er alleen is om zijn rol als garderobe te vervullen, ben je waarschijnlijk wel benieuwd naar de lijst met referenties.

Al het hout in Linearis is FSC-gecertificeerd (dat betekent dat het afkomstig is van duurzame bosbouw), en onze speciale folie die het een prachtige krasbestendige matte afwerking geeft, is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hierdoor voelt het niet alleen aangenaam aan, maar is het ook gemakkelijk schoon te maken.

LINEARIS -- maatwerk gaat vanzelf.

Als je je zinnen hebt gezet op de definitieve kastgarderobe die perfect in je kamer past, moet Linearis wel een van de eerste kandidaten zijn.  Het eenvoudige en ontspannen ontwerp past zich gemakkelijk aan je kamer aan.  De lijst met garderobekasten is veelzijdig qua kenmerken en afmetingen, en je kunt ze zelfs combineren met Linearis XXL keukenkasten, mocht je nog meer ruimte willen.

LINEARIS -- niet alleen voor je garderobe.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.