OMBRA

Ombra is geïnspireerd door de Deense natuur, waardoor je wordt omringt door een kalmerend design. De rustgevende elementen komen tot leven in natuurlijke, gerecyclede materialen. Wanneer je dit kiest voor je keuken, is het alleen maar logisch om dit design door te laten vloeien naar de entree en de bijkeuken.

OMBRA

-- vorm en functie in perfecte harmonie.

Mooie oppervlakken, gemaakt van gerecyclede plastic flessen die eenvoudig te reinigen zijn. Met heel veel opbergruimte, en een bankje waar je kunt gaan zitten om je schoenen uit te trekken wanneer je thuiskomt na een lange dag. De Ombra-oplossing voor de entree is misschien precies wat je zoekt.

— pas je handgrepen aan.

De kenmerkende ovale handgrepen van Ombra zijn geïnspireerd op de gladde keien op Deense stranden. Je kunt kiezen uit zes verschillende kleuren, waardoor je entree jouw persoonlijke stijl krijgt. En je kunt ze later altijd vervangen, wanneer je graag iets nieuws wilt.

— twee geweldige kleuren in gerecyclede materialen.

Ombra is verkrijgbaar in een mooie weelderige groene of frisse witte kleur. Beide zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, hebben een matte look en een zijdezacht oppervlak dat een serene uitstraling heeft. Ombra is niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk. En met gerecyclede houtvezels aan de binnenkant wordt er bij de productie rekening gehouden met de volgende generatie.

We sloegen de handen ineen met het Deense designbedrijf Says Who om Ombra te ontwikkelen. De wortels van Nikolaj Duve en Casper Meldgaard in de lange Deense designtraditie waren de perfecte match met die van ons bij Kvik.

"We houden van eenvoud en het is onze passie om dingen eenvoudig te houden. We worden gevoed door onze nieuwsgierigheid en we proberen altijd de verwachtingen te overtreffen. Wij geloven dat design voor iedereen is. We wilden een keuken maken waar natuurlijke elementen een centrale rol spelen in een moderne keuken voor de toekomst. Strakke lijnen en eenvoud bepalen de algehele vorm. Unieke details vertellen het verhaal." – Says Who

OMBRA -- is niet alleen voor je entree.

— — perfect voor je keuken.

Kies Ombra voor je keuken voor een complete designlook door je hele huis.

— — perfect voor je badkamer.

Breng de kalme lijnen van Ombra ook naar je badkamer.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.