Challenge the expected

AEG

Het is ons doel om dat wat je verwacht van je huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen wij de grenzen van het dagelijks leven op de proef stellen. Sinds onze start in 1883 in Berlijn hebben we ons nooit neergelegd bij goed genoeg, en wij vinden dat jij dat ook niet zou hoeven te doen. Daarom sluiten we nooit compromissen bij innovaties voor je huis. Op deze manier kun je op je eigen voorwaarden leven, maar ook voldoen aan de voorwaarden van de omgeving. En je hoeft je minder zorgen te maken, zodat je meer kunt zorgen voor het totaalplaatje.

Ovens

Ontdek ongelofelijk bakken, grillen en braden met een multifunctionele oven van AEG. Of je nu een beginnend kok of een gevierd chefkok bent, onze keukenovens passen bij elk vaardigheidsniveau en in iedere ruimte; van enkele ovens ideaal voor kleinere keukens tot dubbele ovens die ideaal zijn voor het bereiden van complete banketten. Leer nieuwe smaken kennen en bak ze bruin met ons assortiment van elektrische ovens

Ovens – functies

Stoom

Je hoeft alleen de temperatuur in te stellen en de oven stelt het juiste stoomniveau in waardoor je met vertrouwen kookt met stoom en kunt genieten van de heerlijke resultaten.

Kook- en bakassistent

Of het nu zoet of hartig is, met de Kook- en bakassistent is je gerecht altijd perfect. Je geeft eenvoudigweg aan wat je bereidt en de digitale kook- en bakassistent selecteert de optimale instellingen zodat je gerecht perfect wordt bereid.

Pyrolytische reiniging

Onze ovens met pyrolytische reiniging bieden het ultieme in zelfreiniging en tillen efficiëntie en gemak tot een nieuw niveau. De oven warmt op tot een heel hoge temperatuur waardoor voedselresten in fijne as wordt veranderd en gemakkelijk weggeveegd kunnen worden.

Kookplaten

Maak koken eenvoudig en plezierig met ons assortiment van veelzijdige kookplaten. Zorg voor perfecte resultaten, of het nu gaat om een maaltijd voor twee of een etentje voor acht, bij AEG zijn onze kookplaten ontworpen om in jouw leven te passen. Maak multitasken eenvoudig en houd smaken onder controle met een oven en kookplaatcombinatie, of update eenvoudigweg de kookplaat in je keuken en creëer thuis restaurantwaardige gerechten.

Kookplaten – functies

FlexiBridge

Van etentjes tot een snelle hap na het werk, je bent vrij om op jouw manier te koken. Deze kookplaat is ideaal voor al je potten en pannen en levert uitstekende resultaten met consistente, gelijkmatige warmte. Maak je kookgedeelte helemaal eigen en combineer tot 4 kookzones om maximaal te profiteren van de beschikbare ruimte. FlexiBridge maakt ingewikkelde maaltijden met grote pannen of veel gerechten eenvoudig.

SensePro®

Heb elke maaltijd onder controle met de SensePro® voedselsensor. De draadloze sensor identificeert temperaturen tot de exacte graad en communiceert warmte-aanpassingen met de kookplaat. Het kan zelfs de precieze watertemperatuur meten en behouden, wat betekent dat het nu mogelijk is om sous vide eten te bereiden op de kookplaat. Voor professionele resultaten.

Hob2Hood

Terwijl je druk bezig bent met het bereiden van je meesterwerk, houdt onze handsfree afzuigkap intuïtief je keuken schoon en fris. De Hob2Hood-functie reageert op het geknetter van elke sauté: de afzuigkap wordt automatisch gestart en aangepast al naar gelang je kookactiviteiten. Een krachtige motor elimineert stoom en dampen, zodra die zich ontwikkelen.

Afzuigkappen

Geniet van schone, verfriste lucht, zodra je klaar bent met koken, dankzij hoogwaardige afzuigkappen. Dankzij slimme filtratie hoopt er zich geen vet op in het mechanisme, dat dus gemakkelijker is schoon te maken. Bovendien worden nare geurtjes moeiteloos weggefilterd. Details die het verschil uitmaken, dag in, dag uit.

Afzuigkappen - functies

Hob2Hood

Kook, braad aan of bak zonder zelfs je afzuigkap maar aan te raken met een Hob2Hood-afzuigkap. Het activeert de afzuigkap automatisch en past de luchtextractie aan aan het kookgebeuren in je keuken.

Breeze

Het extractieniveau wordt tot een fluisterminimum beperkt zodra je klaar bent met koken.

Silence Tech

Met SilentTech creëer je de perfecte sfeer om je gerechten te bereiden – een geruislozere manier van koken.

Afwas

Energiezuinig, krachtig en met handige functies; de afwasmachines van AEG maken de afwas schoner en het dagelijks leven gemakkelijker.

Afwasmachine – functies

QuickSelect met wifi

De QuickSelect-vaatwasmachine met wifi verrijkt je smart keukenervaring met eenvoudige stap-voor-stap onderhoudsinstructies die je direct op je smartphone ontvangt via de My AEG Kitchen-app om je te helpen je afwasmachine maximaal te laten presteren.

Comfortlift®

De ComfortLift®-vaatwasser is de eerste met een handig en voorzichtig liftmechanisme dat het onderste rek optilt. Hierdoor is het comfortabeler om je vaat erin te zetten en eruit te halen, zonder veel te hoeven bukken. Met de ComfortRails glijdt het rek heel soepel op zijn plaats zonder de borden te laten rammelen.

Maxiflex

De MaxiFlex-lade is ontworpen voor bestek en keukengerei van elk formaat, klein, groot of met een afwijkende vorm. Flexibele verdelers en een maximale hoogte zorgen ervoor dat er plaats is voor eender welke lading. Vrijwel alles kan er in één keer in en wordt meteen gereinigd.

Koeling

Ons assortiment met koelkasten betekent dat er altijd voor iedere keukenruimte een beschikbaar is; of het nu gaat om een kleine koelkast, een dubbele koelkast of iets groters, flexibiliteit is beschikbaar voor jou.

Koeling functies

CustomFlex®

Laat je koelkast zo flexibel zijn als jij nodig hebt; ieder ingrediënt heeft zijn eigen plek in de CustomFlex®-koelkast. Je kunt het unieke opslagsysteem inrichten precies zoals jij dat wilt, met lades en planken die eenvoudig te verplaatsen zijn voor optimale opslagruimte en eenvoudige toegang.

TwinTech®

Kies een koelvriescombinatie die ervoor zorgt dat je boodschappen langer hun smaak en frisheid behouden. Onze koelvriescombinaties met TwinTech®-technologie gebruiken een dubbel koelingssysteem om te zorgen dat vochtigheids- en temperatuursniveaus altijd ideaal zijn voor zowel de koelkast als de vriezer.

Cooling 360°

De koelkast Cooling 360° is voorzien van een geavanceerde luchtcirculatie. Het speciaal ontworpen systeem circuleert koude lucht in elke hoek. De achterwand van hoogwaardig roestvaststaal biedt een premium design en koelt sneller af na het openen en sluiten van de deur. Zo wordt de volle structuur van elke ingrediënt beschermd.

Compact-assortiment

Met ons compacte assortiment kun je je keukenruimte flexibeler inrichten en modulaire composities creëren met een compleet gamma aan functionaliteiten en een groot prestatievermogen.

Compact-assortiment – functies

CombiQuick oven

Combineer de power van de grill met de efficiëntie van de magnetron, met Fast Cooking. Smelt de mozzarella op je tosti's of geef de suiker op een crème brûlée een knapperig korstje, alles in de magnetron. Veelzijdig koken, meesterlijk.

Espresso

Je eigen barista thuis. Je kunt fijn thuis genieten van heerlijke koffie met het Electrolux-koffiezetapparaat. Bereid eenvoudig alles van espresso tot cappuccino; je hoeft slechts het soort koffie te selecteren en het apparaat doet de rest met de perfectie van een barista.

Ingebouwde magnetron

Met deze ingebouwde magnetron heeft u in combinatie met uw gewone oven een groter bereik aan kookmogelijkheden in uw keuken. Naast conventionele kookmethoden kunt u vloeistoffen voorzichtig verwarmen zonder kostbare ruimte op de kookplaat te gebruiken, het kookproces versnellen door gerechten voor te koken of vlees of vis ontdooien.

Matt Black

Combineer functionaliteit en subtiliteit met het Matt Black design. Verkrijgbaar voor diverse apparatuur zodat u uw hele keuken esthetisch op elkaar kunt laten aansluiten met innovatief technologisch prestatievermogen en hoogstaand design.

Een smart connected huis

Slimme apparaten verbeteren de ervaring en het gemak van je dagelijkse taken. Het resultaat is frisser, schoner en smakelijker; met minder moeite. Ontdek onze verbonden apparaten, voor een moeiteloos slimmer thuis.

Lees verder