NEFF

NEFF behoort tot de absolute wereldtop in keukentechniek.

Maak kennis met onze unieke kookoplossingen

Koken inspireert mensen, en mensen inspireren ons. Dit is de basisprincipe achter alles wat wordt gedaan bij NEFF. Het idee dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok erachter, vormt nog steeds de basis van de moderne NEFF keukenapparatuur. Hiermee helpen we u om koken comfortabeler, gemakkelijker én leuker te maken.

Slide&Hide® de enige volledig inschuifbare ovendeur

De Slide&Hide® ovendeur van NEFF komt u nergens anders tegen. De ovendeur verdwijnt in zijn geheel onder de oven, zonder hierbij in te leveren op de inhoud van de oven (71 liter). Hierdoor heeft u eenvoudig toegang tot uw oven en gerechten en meer comfort in uw keuken.

Seamless combination

Verbind uw NEFF apparaten met elkaar door middel van Seamless strips en deze zien eruit als één apparaat. Een unieke designoplossing van NEFF.

Het beste heteluchtsysteem

CircoTherm®

Het unieke CircoTherm® heteluchtsysteem zorgt voor een perfecte, gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele oven, doordat de hete lucht om het gerecht heen draait. Bak een dessert terwijl de zalm ook aan het garen is in dezelfde oven. Elke ovenlaag heeft een eigen luchtstroom waardoor smaken en geuren niet met elkaar vermengen.

Twistpad Fire® bedieningsknop

Dit legendarisch bedieningsconcept baseerden we op één afneembare en magnetische knop, waarmee alle kookzones eenvoudig bediend kunnen worden door te draaien en te klikken. De bedieningsknop kan eenvoudig worden verwijderd zodat u de kookplaat kunt reinigen of om te voorkomen dat kinderen de inductiekookplaat kunnen inschakelen.

De flexibele kookzone

Met de NEFF FlexInductie kookplaat zet u uw pan neer waar u maar wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en positie van de pan. Tevens bieden onze accessoires, zoals de teppanyaki plaat, de grillplaat of de braadslede eindeloze mogelijkheden en tovert u uw inductiekookplaat eenvoudig om tot een grill.

Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

De NEFF inductiekookplaat met de unieke TwistPad® Fire is ook beschikbaar met geïntegreerde afzuiging. Perfect voor wie graag een open keuken of eiland keuken wil zonder een afzuigkap in het zicht. En voorzien van alle NEFF features, zoals PowerMove, PowerTransfer en FlexInductie.

Vers, dat is ons doel

NEFF biedt een breed palet aan energiezuinige koelapparaten: koelkasten, koel-/ vriescombinaties, diepvriezers, vrijstaand of integreerbaar. Daarnaast biedt NEFF een flexibele indeling voor extra comfort en meer innovatieve vershoudoplossingen – zoals FreshSafe . Dankzij de lagere temperatuur (0° C), de luchtvochtigheidsregeling en door middel van verschillende klimaatzones, blijven vis, vlees, fruit en groenten aanzienlijk langer vers.

Uw groenten tot wel 3x langer vers

FreshSafe

De speciale FreshSafe lade in onze koelkasten houdt de temperatuur in de lade constant en reguleert de luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit tot wel drie keer zo lang vers blijven.

Neff vaatwasser = water besparen

NEFF heeft een uniek waterbesparingssysteem ontwikkeld, waardoor de vaatwasser nog minder water verbruikt. Dit opslagsysteem slaat het laatste spoelwater op en pompt het nogmaals rond bij een nieuwe afwascyclus. Dat scheelt honderden liters per jaar en dankzij het hydraulische systeem is de vaat bovendien in recordtijd schoongespoeld.

De perfecte koffie thuis

Thuis genieten van een goede espresso of cappuccino? De NEFF koffievolautomaat maakt het mogelijk. Met één druk op de knop worden de bonen gemalen, de koffie gebrouwen en de melk opgeschuimd. Wees je eigen barista!