Bijzondere innovaties, indrukwekkend design

Siemens studioLine

Siemens apparaten kenmerken zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn. Ontdek nu ook Siemens studioLine apparatuur met stijlvolle handgreep, vele voordelen en accessoires. Naast de nieuwste innovaties is Siemens studioLine te herkennen aan handige accessoires zoals een kerntemperatuurmeter bij de ovens of een verchroomd flessenrek bij de koel-vriescombinaties.

Een buitengewoon design

Siemens zet een nieuwe standaard in inbouwapparatuur. De iQ700 ovens combineren innovatieve techniek en een modern design. En doordat de hoogte van het bedieningspaneel van alle apparaten gelijk is, kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd.

Innovatie

Naast een tijdloos en modern design bent u met Siemens studioLine apparatuur ook verzekerd van perfecte resultaten. Zo zijn alle apparaten voorzien van verschillende innovatieve functies die het gebruiksgemak verder verhogen. Goed voorbeeld hiervan is de ingebouwde magnetron van de varioSpeed bakoven. Deze vult de traditionele bereidingswijzen van de oven aan en verkort indien nodig de baktijd van uw gerecht tot wel 50%.

Vrijheid op het culinarie vlak

Siemens studioLine inductiekookplaten bieden optimale vrijheid bij het koken. Kies voor één of meerdere flexibele zones met flexInductie of voor maximale flexibiliteit met freeInductie. Bij inductie wordt de warmte alleen daar opgewekt waar deze nodig is: in de bodem van de pan. Dat is zuinig en veilig. Na gebruik koelt het warme gedeelte snel weer af. Er gaat bij inductiekoken dus vrijwel geen energie verloren.

Veelzijdigheid en design

Siemens biedt een ruim assortiment aan afzuigkappen; elk voorzien van een strak en eigentijds design. Voor de meeste keukens is een wandschouwkap een goede oplossing. Deze worden direct aan de wand gemonteerd boven de kookplaat. Kookeilanden worden steeds populairder en zijn een blikvanger in uw nieuwe keuken.

Een buitengewone diversiteit

De iQ700 ovenrange van Siemens bestaat uit 5 verschillende typen ovens. U kunt kiezen uit een varioSpeed bakoven met magnetron, een varioSpeed bakoven met magnetron en pulseSteam, een bakoven met fullSteam, een bakoven met pulseSteam en een conventionele bakoven.

Kerntemperatuurmeter: voor de beste braadresultaten

De beste braadresultaten behaalt u heel eenvoudig met de kerntemperatuurmeter. Met drie meetpunten meet de innovatieve kerntemperatuurmeter de kerntemperatuur van uw gerechten. Deze functie gebruik u bij tal van gerechten. Hij is zelfs geschikt voor de geïntegreerde magnetron en de pulseSteam-functie.

VarioSpeed: 100% smaak binnen 50% van de tijd

Lekker koken willen we allemaal, maar we hebben er niet altijd de tijd voor. Met de innovatieve varioSpeed bakovens van Siemens hoeft de bereidingstijd geen belemmering meer te zijn om uw favoriete ovengerecht te maken: u maakt de heerlijkste gerechten, in de helft van de tijd.

Uw oven reinigt zichzelf

ActiveClean® pyrolyse

Het automatische programma gebruikt hoge temperaturen om etensresten tot as te verbranden. U hoeft alleen maar een doekje door de ovenruimte te halen en u bent al klaar. Ook hebt u geen dure en milieubelastende schoonmaakmiddelen meer nodig.

De juiste plek voor al uw levensmiddelen

Met hoogwaardige koelapparatuur zet Siemens de nieuwe standaard. Verser en zuiniger met hyperFresh, de noFrost-functie en energie-efficiëntieklasse tot A+++. Overzichtelijker en persoonlijker door de slimme indeling met speciale vershoudlades. Flexibeler dankzij de traploos in hoogte verstelbare easyLift-deurvakken en de in hoogteverstelbare easyLift-glasplaten. Maar ook stijlvoller en moderner door de fraaie vormgeving van het interieur, met chromen opzetstukken en glazen plateaus. Deze apparaten zijn met recht een aanwinst voor uw keuken.

Vers, verser, verst met hyperFresh

Sommige levensmiddelen hebben specifieke condities nodig om zo lang mogelijk goed te blijven. hyperFresh technologie zorgt ervoor dat levensmiddelen altijd zo optimaal mogelijk kunnen worden opgeslagen. Zo behouden zowel vis en vlees als groente en fruit tot wel 3 langer hun versheid.

Drie keer zo snel spoelen en drogen

VarioSpeedPlus

Met de varioSpeed functie op de Siemens vaatwassers verkort u de programmaduur met maximaal 67%. Kies het gewenste programma, druk op de varioSpeedPlus-toets en binnen de kortste keren heeft u een optimaal afwasresultaat: glanzend schoon en direct droog.

Zeolith®-droogsysteem

Diverse Siemens vaatwassers zijn voorzien van het innovatieve Zeolith®-droogsysteem. Zeoliet is een natuurlijk mineraal. De minuscule gaatjes in de zeolietkorrels zetten het spoelwater razendsnel om in warme lucht om zo uw afwas sneller en efficiënter te drogen, zelfs uw plastic vaat. Zeoliet is daarmee een kampioen op het gebied van energiebesparing.

Waar en wanneer u maar wilt contact met uw huishouden – met Home Connect

Siemens Home Connect

Draadloze bediening voor huishoudapparaten wordt de standaard, dat gelooft iedereen wel. Waarom zou u dan nog investeren in een apparaat zonder Home Connect? De toekomst is nu al mogelijk. Zo wordt het huishouden een aangename bezigheid en zijn innovatieve oplossingen voor bestaande problemen toegevoegd. Denk hierbij aan een camera in de koelkast of een ‘gerechtenwereld’ voor uw oven. Home Connect biedt ultiem gemak, zodat u meer tijd overhoudt om de dingen te doen die u leuk vindt. For a life less ordinary.

Siemens home connect