Waar en wanneer u maar wilt contact met uw huishouden – met Home Connect

Siemens Home Connect

Draadloze bediening voor huishoudapparaten wordt de standaard, dat gelooft iedereen wel. Waarom zou u dan nog investeren in een apparaat zonder Home Connect? De toekomst is nu al mogelijk. Zo wordt het huishouden een aangename bezigheid en zijn innovatieve oplossingen voor bestaande problemen toegevoegd. Denk hierbij aan een camera in de koelkast of een ‘gerechtenwereld’ voor uw oven. Home Connect biedt ultiem gemak, zodat u meer tijd overhoudt om de dingen te doen die u leuk vindt. For a life less ordinary.

Download de Home Connect app

Ontdek de Home Connect App waarmee u al uw, op wifi aangesloten, huishoudelijke apparatuur van Siemens met één app en een gebruiksvriendelijke interface eenvoudig kunt bedienen. U kunt de Home Connect App ook in de demonstratiemodus gebruiken, waarmee u applicaties kunt uitproberen voordat u besluit een apparaat met Home Connect functie te kopen.

Download de app uit de App Store

Bekijk de inhoud van uw koelkast waar u ook bent

De nieuwe Siemens koelkasten bieden veel meer dan alleen optimale koeling, een aantrekkelijk design en een laag energieverbruik. Zo kunt u met de Home Connect App op afstand de temperatuurinstellingen bekijken en wijzigen. Daarnaast is er een model verkrijgbaar met twee ingebouwde camera’s waarmee u de inhoud van de koelkast kunt bekijken waar en wanneer u maar wilt. Zo kunt u binnen een paar seconden zien of de benodigde ingrediënten al in huis zijn.

Kies een recept een pas de instellingen van de oven aan.

Recipeworld world

Koken op hoog niveau kan zo makkelijk zijn: Bekijk de ruime keuze aan heerlijke recepten in uw Home Connect App. Zodra u uw favoriete recept heeft gekozen, kunt u de ideale instellingen direct naar uw oven sturen. U kunt de oven zelfs via de app laten voorverwarmen. Geniet van gemakkelijk koken, en nog belangrijker: van heerlijke maaltijden.

Laat onze professionals problemen met apparaten via remote-toegang analyseren

Diagnose op afstand

Mocht u een probleem met uw oven hebben, dan kunt u de diagnose gemakkelijk via de Home Connect App laten stellen. Met uw toestemming krijgt de klantenservice van Siemens toegang tot het apparaat om online de oorzaak van het probleem te vinden. Als de storing niet direct kan worden opgelost en er een persoonlijk bezoek nodig is, dan komt de professionele Siemens technicus altijd goed voorbereid bij u langs.

- Deze service is niet beschikbaar voor alle apparaten.