MANO

Deze greep loze Deense designkeuken uit het hogere segment heeft een prachtig eikenhouten werkblad. De eyecatcher van deze keuken is de massieve eikenhoutenpoot met vingerlas verbinding aan het 4 persoons zitgedeelte. Lades met glazen zijkanten en binnen verlichting, lade systeem in een van de hoge kasten, alle lades voorzien van ladematten en luxe accesoires. De keuken is de eyecatcher van onze showroom, en is 1 jaar geleden in een totaal verbouwde winkel geplaatst.

De keuken heeft premium apparatuur van Siemens Studioline: combi-stoomoven, combioven, vaatwasser en een koel vriescombinatie, een NOVY plafondunit, en een Novy kookplaat. Daarnaast zit er in deze keuken een Quooker Flex Zwart met reservoir. Tussen de Siemens apparatuur zit een wijnkoeler met 2 apart instelbare zones voor twee temperartuurkamers. 

Conditie : Deze keuken wordt niet door ons gebruikt en is geheel nieuw, u krijgt daardoor ook de volledige garantie op de apparatuur.

 

Keuken kan worden afgehaald vanaf week 32.

Prijs keuken Inclusief alle luxe Siemens en overige apparatuur €19.875,- Deze prijs is inclusief het bezorgen (begane grond en goed toegankelijk) en plaatsen van de keuken. 

Afmetingen keuken: Eiland circa 3710 mm breed x 1180 mm diep x 970mm hoog

Wandopstelling: Circa 3000 mm breed x 2040 mm hoog

Werkblad – Eikenhout natuur olie 60mm met poot van 60 mm dik eikenhout met vingerlas verbinding

Granulieten zwarte spoelbak 

 

Opstelling:

Eiland met een zitgedeelte van één meter over de hele breedte van het eiland hier passen 4 krukken onder. Daarnaast twee ladekasten van 120cm breed, waarvan een met bestekinzet OrganiQ 120cm breed . Aan de andere kant een 60 cm spoelkast met daarnaast de vaatwasser 60cm en onder de kookplaat een ladekast van 120cm breed.

Wand opstelling van 5 hoge kasten van 2040 mm hoog. Koel vries combi in kast 1, kast 2,3,4 hebben bovenin en onderin een plankenkast met in het midden een vak voor apparatuur en lade. In kast 5 zitten 5 volledig uittrekbare blumlades over de gehele hoogte. Onder de apparatuur zoals ovens en wijnkoeler zitten ook 3 lades. 

Bij verdere vragen en voor meer foto's kunt u contact opnemen met Kvik Den Bosch 073-6446157                  

 

Showroomprijs € 19.875,- incl. plaatsen.