Kies kleuren
Frontkleuren
Handgreepkleuren

TINTA -– laat je karakter doorschijnen.

De kern van Tinta is minimalistisch Deens design. Laat je ware kleuren doorschijnen met dit veelzijdige ontwerp. In klassiek wit of donkergrijs kun je het eenvoudig houden of ervoor kiezen om de lijnen te accentueren met een vleugje kleur. We hebben tien verschillende kleuren om uit te kiezen, zodat je de perfecte uitdrukking kunt vinden voor je persoonlijkheid en levensstijl.

TINTA

De keuze is aan jou –- voeg je persoonlijkheid toe.

Kies uit onze twee varianten, klassiek wit en mat donkergrijs, die beide zijn gemaakt met een oppervlak van gerecycled PET-folie. Het leukste eraan? Kies uit 10 verschillende kleuren om de openingen tussen de handgrepen te laten opvallen. Van koper- of messingfolie tot groen of licht eiken. Kies een profielkleur zodat de lijnen worden gemarkeerd of overeenkomen met de fronten, en creëer een volledig strakke en gestroomlijnde look. De mogelijkheden om te personaliseren zijn eindeloos met een unieke look gegarandeerd.

Gerecyclede materialen –- echt duurzaam.

De fronten van Tinta zijn verkrijgbaar in de populaire klassieke witte versie of in onze nieuwe luxe matte donkergrijze kleur. Beide soorten zijn gemaakt van gerecyclede PET-waterflessen. Voor elke voorkant van 60 cm worden 40 plastic waterflessen gebruikt om een gemakkelijk te reinigen oppervlak te creëren waarop geen vingerafdrukken achterblijven. Dit is een investering in je keuken die jarenlang meegaat. Beter nog, de gekleurde folies kunnen eenvoudig worden vervangen om je keuken bij te werken wanneer je denkt dat hij een facelift nodig heeft!

Denk groot –- krijg alle ruimte die je nodig hebt.

We begrijpen dat sommigen van ons grotere keukens nodig hebben. Meer ruimte voor vermaak, grotere gezinnen, of gewoon meer aanrechtruimte voor culinaire avonturen! Daarom is het super eenvoudig om XXL-kasten voor Tinta te krijgen. Ze geven je 40% meer opbergruimte en een 20% dieper werkblad, zodat je voldoende ruimte hebt voor al je keukenbehoeften.

TINTA –- laat je karakter doorschijnen.

Ontdek andere keukenontwerpen.

Alle keukenseries

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.