Frontkleuren
Handgreepkleuren

TINTA -– laat je karakter doorschijnen.

De kern van Tinta is minimalistisch Deens design. Laat je ware kleuren doorschijnen met dit veelzijdige ontwerp. In klassiek wit je het eenvoudig houden of ervoor kiezen om de lijnen te accentueren met een vleugje kleur. We hebben tien verschillende kleuren om uit te kiezen, zodat je de perfecte uitdrukking kunt vinden voor je persoonlijkheid en levensstijl.

TINTA

De keuze is aan jou –- voeg je persoonlijkheid toe.

Kies uit 10 verschillende kleuren om de openingen tussen de handgrepen te laten opvallen. Van koper- of messingfolie tot groen of licht eiken. Kies een profielkleur zodat de lijnen worden gemarkeerd of overeenkomen met de fronten, en creëer een volledig strakke en gestroomlijnde look. De mogelijkheden om te personaliseren zijn eindeloos met een unieke look gegarandeerd.

Gerecyclede materialen –- echt duurzaam.

De fronten van Tinta zijn verkrijgbaar in de populaire klassieke witte versie. Deze is gemaakt van gerecyclede PET-waterflessen. Voor elke voorkant van 60 cm worden 40 plastic waterflessen gebruikt om een gemakkelijk te reinigen oppervlak te creëren waarop geen vingerafdrukken achterblijven. Dit is een investering in je keuken die jarenlang meegaat.

Denk groot –- krijg alle ruimte die je nodig hebt.

We begrijpen dat sommigen van ons grotere keukens nodig hebben. Meer ruimte voor vermaak, grotere gezinnen, of gewoon meer aanrechtruimte voor culinaire avonturen! Daarom is het super eenvoudig om XXL-kasten voor Tinta te krijgen. Ze geven je 40% meer opbergruimte en een 20% dieper werkblad, zodat je voldoende ruimte hebt voor al je keukenbehoeften.

de Kvik LeefKeuken® — maak het je eigen.

De magie van de Kvik LeefKeuken® zit hem niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin beleeft. De hartelijke lach die weerklinkt tijdens een familiediner, de geruststellende stilte van een late-night-snack, de gedeelde anticipatie van een cake die in de oven rijst en het geheime gefluister tijdens een kopje thee midden in de nacht: daar draait het om. Of het nu een keuken voor twee is, of een bruisende familiehub, elke keuken kan een Kvik LeefKeuken® zijn.

Het zijn jouw verhalen, gedeelde ervaringen en gekoesterde herinneringen die hem tot leven brengen. Dus, haal het plezier, het gesprek en de verbinding naar binnen en zie je keuken transformeren in het kloppend hart van je huis, een echte Kvik LeefKeuken®.

Meer informatie over de Kvik LeefKeuken®

TINTA white

€ 7.944,-

TINTA –- laat je karakter doorschijnen.

TINTA white

€ 7.944,-

Ontdek andere keukenontwerpen.

Alle keukenseries

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.