Een ruimte met een hart

De ConversatieKeuken®.

dark grey

€ 12.229,-

Wij hebben de ConversatieKeuken® uitgevonden.

Vanaf het begin af aan hebben we een revolutie in de keukenindustrie teweeggebracht. Dit heeft tot een aantal nieuwe ideeën en producten geleid, allemaal gebaseerd op ons onderzoek en onze ervaring met hoe mensen hun leven in de keuken leiden.

In 1999 introduceerden we het concept van de ConversatieKeuken®.De filosofie erachter is eenvoudig: Een ruimte waar de keuken het kloppend hart van het huis is. Hier komen we samen om te koken, te lachen en diepe gesprekken te voeren. Hier hebben we de afgelopen jaren gewerkt en ons voor school klaargemaakt. Dit is een plek waar je je dagelijkse taken uitvoert, je koffiepauzes houdt, je je met een boek nestelt, je een spelletje speelt, je tijdens het koken met de radio meezingt. Het is een plek waar je kunt lachen en huilen en dansen en leven. Dit is waar het dagelijks leven verrassend wordt en het weekend magisch. Het is de ruimte waar iedereen wil rondhangen en gewoon wil zijn.

white

€ 12.013,-

Samenzijn is de nieuwe luxe.

Sinds 1999 is er veel gebeurd. We leven in een online wereld die hectisch en chaotisch kan aanvoelen. Daarom moet de moderne keuken in meer en meer gevarieerde behoeften voorzien. De een kookt, de ander antwoordt op e-mails, terwijl de tiener met zijn smartphone op de bank ploft en zijn kleine zusje aan tafel huiswerk zit te maken.

Maar of we nu met veel of weinig zijn, groot of klein leven, online of offline zijn, het is de keuken waarin we bij elkaar komen. We moeten elke dag even op adem kunnen komen. Een ruimte waar de geest rust kan vinden, waar we gezellig samen kunnen zijn en waar goede gesprekken ontstaan. De ConversatieKeuken® is nog steeds de ruimte waar iedereen wil zijn.

Verrassend lage prijs.

Met veel respect voor onze klanten en de wil om te veranderen heeft Kvik sinds 1999 conversatiekeukens ontwikkeld en durven we onszelf dan ook experts te noemen. Daarom vind je bij Kvik uiteraard een heleboel mooie conversatiekeukens tegen een verrassend lage prijs.

Waarom zijn onze prijzen verrassend laag?

Niet alleen een eiland.

Veel mensen vergelijken de ConversatieKeuken® met een kookeiland, maar je kunt sociale functies ook op andere manieren inbouwen. Maak een zitplek aan het einde van het aanrecht waar de kinderen hun huiswerk kunnen maken of vrienden van een glas wijn kunnen genieten terwijl jij het diner bereidt. De ConversatieKeuken® dient als elke plek waar je samen kunt zijn terwijl je in de keuken bent.

Samenzijn is tegenwoordig meer dan ooit de nieuwe luxe.

Leer hoe je het juiste kookeiland kunt vinden

Een duurzame keuze.

Wij hebben niet alleen de ConversatieKeuken® uitgevonden, we zijn ook het eerste keukenbedrijf ter wereld dat in al onze keukenfronten gerecyclede houtvezels gebruikt. Bovendien gebruiken we folie gemaakt van gerecyclede plastic flessen op onze fronten. Dit betekent dat je hoogwaardige ConversatieKeuken® een duurzame keuze is waar je je nog vele jaren goed bij voelt.

Lees hier meer over onze duurzaamheidsreis

green

€ 3.724,-

Meer sociale keukenontwerpen om te ontdekken.

— VEDA

-- duurzaam Deens design tegen verrassend lage prijzen.

— TINTA

-- ruimte voor iedereen.