VEDA — een warm welkom.

De handgrepen die jij kiest voor jouw keuken zeggen veel over jouw stijl. Maar in de entree van je huis zeggen ze eenvoudig "wat fijn dat je er bent".

VEDA

— Deens design om bij thuis te komen.

Als je op zoek bent naar een nieuw idee voor de entree van je huis, denk dan eens aan Veda. Waarom zou een gang maar een tussenruimte moeten zijn? Met Veda kan, door een aantal slimme oplossingen en onze algemene kijk op klassiek Deens design, de sfeer net zo gezellig worden als in de woonkamer. Deens design heeft alle functionaliteiten en de uitstraling die je zoekt, in eenvoudige vormen en kleuren. 

 

VEDA white

€ 2.779,-

— op maat gemaakt voor jouw entree.

Vaak loop je zonder na te denken naar buiten. Je trekt snel je jas aan en trekt de deur achter je dicht. Maar je kunt in de entree ook een oase van rust creëren, met een bankje om je koffie neer te zetten terwijl je jouw schoenen aantrekt. En aan het eind van de dag kun je neerploffen op Veda. Ga zitten, doe je schoenen uit, hang je jas op en haal eens rustig adem.

White drawers with black handle

— Veda voor in je bijkeuken.

De bijkeuken is vaak een ruimte waar we niet veel tijd doorbrengen. Je zet de wasmachine aan, ruimt de schoonmaakmiddelen op, en gaat weer verder met je dag. Maar met Deens design maak je een functionele ruimte mooi. Dus waarom zou je niet voor Veda kiezen in de bijkeuken? 

Vind de perfecte handgrepen voor jouw Veda-bijkeuken

VEDA — niet alleen voor de garderobe.

— — als je op zoek bent naar een stijlvolle, duurzame keuken.

Veda is beschikbaar in vijf kleuren, heeft een gerecyclede MDF-kern en een gerecycled PET-oppervlak. Het is dus de perfecte keuze voor jouw keuken.

— — perfect voor je badkamer.

Kies Veda voor elke ruimte in huis.

Ontdek meer garderobes in Deens design.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.