Ben jij onze nieuwe franchisenemer?

We werken volgens een uniek concept met een groot winstpotentieel en we zijn op zoek naar nieuwe franchisenemers. Je runt je eigen bedrijf met een sterk merk, concept en team dat achter je staat. Wij bieden een geweldig product dat dromen over een Deense designkeuken, badkamer of garderobe werkelijkheid laat worden. En altijd tegen een verrassend lage prijs.

Huidige kansen

Nieuwe winkels: Den Haag, Amstelveen, Spijkenisse, Arnhem, Roermond, Middelburg, Venlo en in regio Zuid-Oost Brabant.

Solliciteer hier
Doe met ons mee

We blijven groeien

Als Kvik-franchisenemer wordt je onderdeel van een groeiend internationaal netwerk met meer dan 185 winkels in Europa en Azië. En we hebben grootse plannen om uit te breiden. In de afgelopen 5 jaar hebben we een enorme groei doorgemaakt en zien we steeds meer interesse in keukens. We hebben onze digitale tools geüpgraded om nog meer boekingen en winkelbezoeken te genereren.

  • Onze succesvolste winkels hebben een omzet van meer dan € 7 miljoen, met een bedrijfsresultaat van 8-10%
  • De gemiddelde inkomsten voor een franchisenemer waren in 2021 € 220.000, inclusief salaris van franchisenemer.*
  • 4 op de 5 winkels behalen in het eerste jaar hun financiële doelen

We werken met een uniek concept, opgericht om klanten een eenvoudigere, transparantere en snellere manier te bieden om hun droomkeuken, -badkamer of -garderobe te realiseren.

— Kvik-visie
Ervaring

Kun jij het aan?

Je bent een ondernemer in hart en nieren, die een levenslange relatie wil opbouwen met je klanten. Ervaring in de keukenbranche is een voordeel, maar niet vereist. Je moet daarnaast willen - en bij voorkeur al ervaring hebben met - verkopen, sturen, inspireren en leidinggeven. Het is belangrijk dat je een uitgesproken persoonlijkheid hebt en affiniteit hebt met cijfers, zodat je goed bent met zowel mensen als zaken.

Hard werken voor goede resultaten

Je bent spontaan en een gemotiveerde aanpakker die nooit opgeeft. Je bent het type dat kansen ziet in plaats van problemen. Je staat altijd vooraan bij veranderingen en uitdagingen, en bent daarbij enthousiast maar ook bewust van het feit dat het altijd beter kan. Daarnaast weet je van aanpakken, zelfs wanneer je nog nooit eerder zoiets hebt meegemaakt. Je vertrouwt namelijk op jezelf en jouw vermogen om beslissingen te nemen.

Jij maakt het verschil

Een duidelijke passie en verlangen om het verschil te maken is essentieel voor een Kvik-franchisenemer. Je laat jouw medewerkers graag merken dat zij echt een verschil maken bij het realiseren van keukens, badkamers en garderobes in Deens design, voor een verrassend lage prijs. En je laat graag aan klanten zien hoeveel er mogelijk is met hun budget wanneer ze een keuken bij Kvik kopen.

Wij maken het verschil door mensen altijd goed te ontvangen. Wij zorgen dat mensen zich goed voelen, en verplichten niemand om iets te kopen.

— Peter Verhaeghe
Kvik-franchisenemer, Brugge, België

Bekijk foto’s van recente winkelopeningen in Europa

Kvik Västerås in Zweden

Een vrolijk team bij de feestelijke opening in 2019.

Kvik Madrid Principe de Vergara in Spanje

Feestelijke opening van onze 3e winkel in Madrid in 2021.

Kvik Hamburg Altstadt, Duitsland

Tijdens de feestelijke opening in 2021.
Zet de volgende stap

Ben je er klaar voor om onderdeel te worden van het team?

Nu je dit hebt gelezen, wil je dan de eerste stap zetten naar het openen van jouw eigen Kvik-franchise? Zo ja, dan horen we graag van je. Natuurlijk is dit volledig vrijblijvend en zal dit met de vereiste discretie worden behandeld.

Ga vandaag het avontuur nog aan