Sluit je aan bij het team

Ben jij onze nieuwe franchisenemer.

Als franchisenemer maak je deel uit van een uniek concept. Samen laten we de dromen van klanten uitkomen en realiseren we keukens, badkamers en garderobes in Deens design. En altijd voor een verrassend lage prijs.

Huidige kansen

Nieuwe winkels: Emmen, Middelburg, Arnhem, Roermond, Venlo, Den Haag, Amstelveen.

Andere gebieden: Zuid-Oost Brabant en Randstad regio.

Solliciteer hier

green

€ 8.357,-

Maak deel uit van een groeiend succes.

Kvik is een groeiend internationaal netwerk met meer dan 180 winkels in Europa en Azië. In de afgelopen 5 jaar is Kvik enorm gegroeid en we ervaren een stijging in het aantal bezoekers van onze winkels en het aantal afspraken in de winkel, bij mensen thuis en online-afspraken.   

  • Van de Kvik winkels in Nederland was de gemiddelde omzet 2,6 miljoen euro in 2021.
  • De gemiddelde inkomsten van een franchisenemer in Nederland is 220.000 euro in 2021 inclusief salaris van franchisenemer.*
  • De nieuwe Kvik winkels halen gemiddeld hun break-even binnen het het eerste jaar.

Wij zijn EEN TEAM.

Als franchisenemer sta je er nooit alleen voor. Wij staan je bij elke stap bij. We vormen samen een team en maken elkaar beter.

Vanuit het hoofdkantoor in Denemarken zullen we je ondersteunen met alles wat jij nodig hebt voor het winkelmanagement.

Kvik heeft een eigen fabriek, dus we hebben unieke Deense producten. Ik merk aan mijn klanten dat transparantie enorm wordt gewaardeerd.

— Hans van Zevenbergen
Kvik-franchisenemer, Barendrecht en Rotterdam Alexandrium, Nederland
Kun jij het aan?

Ervaring.

Je bent een echte ondernemer die graag klanten voor het leven wil maken. Ervaring met de keukenbranche is een pre, maar geen vereiste. Je moet echter wel zin, en het liefst ook ervaring, hebben met verkopen, leiden, inspireren en aansturen. Het is belangrijk dat je een sterke persoonlijkheid hebt om de contacten te onderhouden en een goede rekenvaardigheid hebt om de zaken op orde te houden.

Hard werken voor goede resultaten.

Je bent spontaan en gemotiveerde aanpakker die nooit opgeeft. Jij bent het type persoon dat uitdagingen ziet, in plaats van problemen. Je staat altijd vooraan bij veranderingen en uitdagingen, en bent daarbij enthousiast maar ook bewust van het feit dat het altijd beter kan. Daarnaast weet je van aanpakken, zelfs wanneer je nog nooit eerder zoiets hebt meegemaakt. Je vertrouwt namelijk op jezelf en jouw vermogen om beslissingen te nemen.

Jij maakt het verschil.

Een duidelijke passie en verlangen om het verschil te maken is essentieel voor een Kvik-franchisenemer. Je laat jouw medewerkers graag merken dat zij echt een verschil maken bij het realiseren van keukens, badkamers en garderobes in Deens design, voor een verrassend lage prijs. En je laat graag aan klanten zien hoeveel er mogelijk is met hun budget wanneer ze een keuken bij Kvik kopen.

Veelgestelde vragen.

We snappen dat het een grote stap is om te investeren in jouw eigen winkel en een franchise te openen. Je hebt daarom vast veel vragen. We hebben hieronder een aantal van de meest gestelde vragen verzameld. 

De werkwijze en de transparante prijzen spraken mij enorm aan. Iedereen die ik sprak, was vol lof. Dus ik besloot de stap te wagen en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

— Wilco Daman
franchisenemer van Kvik Zaandam

Bekijk enkele foto’s van recente winkelopeningen in Europa.

Het team in onze winkel in Västerås, Zweden bij de opening in 2019.

De eigenaren van onze 3e winkel in Spanje, Madrid Principe de Vergara.

Van de opening van onze eerste winkel in Duitsland.

Zet de volgende stap

Ben je er klaar voor om onderdeel te worden van het team?

Nu je dit hebt gelezen, wil je dan de eerste stap zetten naar het openen van jouw eigen Kvik-franchise? Zo ja, dan horen we graag van je. Natuurlijk is dit volledig vrijblijvend en zal dit met de vereiste discretie worden behandeld.

Solliciteer hier

*Deze informatie is uitsluitend bedoeld om een algemeen en indicatief beeld te geven van de winstmogelijkheden voor franchisenemers bij Kvik A/S. Onder EBIT wordt verstaan winst plus het salaris dat de franchisenemer krijgt van het bedrijf. De berekeningen zijn gemaakt op basis van alle franchisewinkels in Europa en de omzetbasis van 1 januari 2021 - 31 december 2021. De informatie kan variëren en is afhankelijk van het land en gebied waarop de berekeningen zijn gebaseerd. De cijfers zijn ook gebaseerd op een goed ontwikkelde winkel en moeten niet worden beschouwd als de verwachte winstcijfers vanaf het eerste jaar. De inkomstenbasis kan per land verschillen en is afhankelijk van het geografische gebied en van eigen inspanningen. De aangegeven winstmogelijkheden kunnen daarom alleen worden beschouwd als een historische weergave en niet als een garantie voor toekomstige winsten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de Country Manager om nader in te gaan op een bepaald land of gebied.