Waarom zou je voor Kvik kiezen?

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

Wij vinden dat het kopen van een keuken net zo fijn moet zijn als het leven dat je in die keuken leidt. Alle maaltijden die je kookt, de nachtelijke gesprekken met vrienden onder het genot van een glas wijn, het huiswerk dat de kinderen aan tafel maken, de kaartspelletjes die je speelt: de keuken is het centrum van je leven.

En of je nu een keuken, badkamer of garderobe koopt, wij zijn je vertrouwde partner voor hoogwaardige, betaalbare Deense designproducten van duurzame materialen.

Wij streven er altijd naar om uitstekende klantenservice te bieden, vanaf het moment dat je bij een van onze winkels binnenstapt, totdat je nieuwe keuken, badkamer of garderobe helemaal klaar voor gebruik is.

Deens design.

Elk van onze keukens is ontworpen volgens de principes van Deens design: functioneel en mooi tegelijk. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht, van geïntegreerde handgrepen tot gladde oppervlakken gemaakt van duurzame materialen. 

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten.

We maken onze producten van hoogwaardige materialen en we laten ze een rigoureus testproces doorlopen om er zeker van te zijn dat ze lang meegaan. En dat betekent dat we zelfverzekerd lange garantieperiodes kunnen bieden:

  • 5 jaar op werkbladen
  • 10 jaar op kasten, deuren en schuifdeuren
  • 25 jaar op bewegende onderdelen 
Lees meer over onze garanties

Verrassend lage prijzen.

We praten natuurlijk het liefst over Deens design, over duurzaamheid en over je project, maar laten we eerlijk zijn, je moet ook wat over de prijs weten. De prijs doet ertoe. Daarom praten we er elke dag over. En daarom doen wij het anders, om onze prijzen betaalbaar te houden. We zijn ook transparant, zodat je precies weet wat je voor je geld krijgt.

Lees meer over onze prijzen

Wij geven om de volgende generatie.

We nemen duurzaamheid serieus. Daarom berekenen we onze CO2-voetafdruk en compenseren we de dingen die we niet kunnen veranderen (zoals die laatste veiligheidsgenerator die op diesel draait). Dat is ook waarom we zoveel mogelijk duurzame materialen voor onze keukens gebruiken en voortdurend nadenken over hoe we dat gebruik kunnen vergroten. 

Meer informatie over ons duurzaamheidsproject

XXL -- meer voor minder.

Wij dagen de industriestandaarden uit. Een van die belangrijkste manieren is onze XL-kasten. Met deze kasten krijg je 15% meer opslagruimte voor dezelfde prijs. Met onze XXL-kasten heb je 40% meer ruimte, voor slechts een beetje meer geld. 

Meer informatie over XXL

Flatpacks -- slimme logistiek.

Helemaal in het begin ontdekten we dat we vier keer zoveel keukens op elke vrachtwagen konden vervoeren als we ze plat verpakten. Daarom heeft elk van onze winkels een eigen werkplaats. Wij sturen de keukens op de meest efficiënte manier op en zij stellen ze voor je samen. En het is ook nog beter voor het milieu en voor ons allemaal. 

Ontdek onze ontwerpen.