Openstaande vacatures

Als je onderdeel bent van ons team, ben je niet alleen bezig met het creëren, bouwen en verkopen van keukens, badkamers en garderobes. Jij zorgt ervoor dat mensen, echte mensen zoals jij en ik, hun droomkeuken (of -badkamer of -garderobe) kunnen realiseren.

Jij helpt om een oplossing te realiseren die beter is dan verwacht, en voor een verrassend lage prijs. Je zult elke dag samen met jouw getalenteerde en bekwame collega’s uitdagende taken uitvoeren, of je nu in één van onze 175 franchisewinkels werkt, bij ons hoofdkantoor in Denemarken of bij een van de verkoopkantoren in Europa.

Ons bedrijf staat open voor verandering, en we zijn niet bang om snel te handelen en in te spelen op de veranderende tijden en technologieën. We deinzen trouwens ook niet terug voor wat plezier tijdens het werk. 

Vacatures in onze winkels

Wij zijn steeds op zoek naar toegewijde en betrokken collega's die deel willen uitmaken van een succesvol, snelgroeiend retailbedrijf. Zou jij dat kunnen zijn?

Bekijk de vacatures van onze winkels

Vacatures van ons hoofdkantoor

We hebben een breed scala aan vacatures op ons hoofdkantoor in Denemarken. We hebben kantoren in onze fabriek in Vildbjerg en we hebben een prachtige nieuwe hub in Aarhus.

Bekijk alle vacatures van het hoofdkantoor

Wij zijn op zoek naar franchisenemers

Droom je ervan je eigen Kvik-winkel te hebben en Deense designkeukens tegen verrassend lage prijzen te verkopen? We hebben ambitieuze groeiplannen en we hebben je nodig! Lees meer over ons franchiseconcept.

Werving voor franchisenemers

Je krijgt echt een gevoel van succes wanneer een klant binnenkomt via een aanbeveling: je hebt bij onze buren een keuken gerealiseerd en zij zijn daar heel blij mee.

— Tobias, werknemer in Denemarken.
Letterlijk

Een geweldige plek om te werken

Wij zetten ons enorm in om een geweldige werkplek te realiseren. Daarom nemen we ieder jaar een enquête af onder onze werknemers, om te zien hoe tevreden zij zijn. Wij vragen naar hun mening over het leiderschap, de dagelijkse gang van zaken, de werkomgeving en misschien wel het belangrijkste: of ze ons zouden aanbevelen als werkgever aan familie en vrienden. Ons doel is 95% en momenteel zitten we op 90%. Daar zijn we al best trots op, maar we willen dit graag verbeteren.  

We werken samen met de organisatie Great Place to Work om deze jaarlijkse enquête uit te voeren. We zijn er dan ook trots op dat we door hen voor 2022 zijn benoemd tot Great Place to Work®.