Frontkleuren

SCHUIFDEUREN - de intelligente keuze voor je garderobe.

Je zult versteld staan over wat je met schuifdeuren kunt doen. Ze kunnen de toegang zijn tot je prachtige inloopkast of dienst doen als volledige wandspiegel die je kleding veilig verbergt en je kamer groter laat lijken. En ze schuiven makkelijk open, met slechts een zachte beweging. Smart en DeLuxe zijn onze twee schuifdeurconcepten die de belangrijkste elementen vormen in ons op maat gemaakte garderobeconcept. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. We laten je graag ons aanbod zien. Kom gewoon langs bij een Kvik-winkel bij jou in de buurt.

SCHUIFDEUREN

- maak je keuze.

Onze schuifdeuren zijn de perfecte manier om een apart gedeelte of een hoek van een kamer op een stijlvolle manier af te zonderen. De schuifdeuren kunnen zelfs worden gemonteerd op andere van onze modules. Zoals op Vario19, zodat het een complete schuifdeurkast wordt. Met een keuze uit twee profielen, Smart of Deluxe, rollen je op maat gemaakte schuifdeuren soepel op rails, en zijn er verschillende stijlen en kleuren panelen, inclusief prachtige spiegels en handgrepen om uit te kiezen, afhankelijk van je smaak en het ontwerp van je kamer.

SCHUIFDEUREN black

€ 1.242,-

- de perfecte afdekking.

Jij hebt natuurlijk niets te verbergen, maar misschien je bijkeuken wel. Het is echt een verademing om al die noodzakelijke installaties en rommelige leidingen netjes te kunnen verbergen. Maar onze schuifdeuren kunnen veel meer dan dat. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van ons op maat gemaakte garderobeconcept en zijn op maat te maken tot wel 2,73 meter hoog, om precies te zijn. Aan de breedte zit geen limiet. Hierdoor kun je die enigszins vreemde hoeken in je huis transformeren in bolwerken van geoptimaliseerde opslag. En je kunt zelfs je wasmachine en droger verbergen achter onze schuifdeuren.

- je ziet het al helemaal voor je.

Wie is de mooiste van het land? Hij geeft je misschien geen complimentjes, maar onze schuifdeuren met spiegel kunnen echt een aanvulling zijn op je inrichting en je kamer ruimer laten aanvoelen. Kies onze getinte versie voor een zachte look of gewoon zilver voor een kristalhelder zicht. Word elke ochtend wakker, klaar voor de ultieme selfie. Misschien geef je wel de voorkeur aan een van de andere 6 soorten afwerking. Allemaal geven ze je de vloerruimte terug die andere kasten gebruiken voor draaideuren. Wat er achter de spiegel zit is aan jou, maar we raden je aan om Vario 19 te overwegen.

SCHUIFDEUREN mirror

€ 824,-

Ontdek meer garderobes in Deens design

Ontwerpen