Frontkleuren

NOLIAM - natuurlijke elegantie.

In je ochtenddrama is Noliam perfect gecast voor een ondersteunende rol, misschien met een stevige gootsteen of gewoon een helder contrast met de sombere nuances op muren en vloeren. Binnenin geniet Noliam van zoveel diepte en echte organisatietalenten - al je dagelijkse accessoires, haardroger of andere toiletartikelen wachten daar op je, op hun plaats, om je voor de spiegel te laten stralen.

NOLIAM

NOLIAM - briljant in een badkamerscène.

Zelfs als je Noliam verwerkt in een kleine ruimte zul je versteld staan van het prachtige minimalisme. Zo laat je ruimte voor de andere spelers in je badkamer. En hoewel Noliam vroeger alleen beschikbaar was in wit, hebben we nu zowel Arizona beige als hout toegevoegd aan het repertoire. 

NOLIAM - strakke uitstraling zonder handgrepen.

Noliam is een voorbeeld van Deens design dat strak en direct is: De geïntegreerde handgrepen hebben de hoogste prioriteit. Ze zorgen voor een stevige grip en geven je toegang tot de inhoud van de kasten. De handgrepen vormen een brede lijn en geven het geheel een robuuste elegantie, waar je ook in de rest van je badkamerontwerp mee kunt spelen.

NOLIAM white

€ 395,-

NOLIAM - klaar voor een hoofdrol.

Noliam is een minimalistisch ontwerp en is ook volledig gemaakt van hout uit duurzame bosbouw, met folies van duurzaam gerecycled pet.

Het repertoire van Noliam bestaat niet slechts uit een enkele badkamerkast. Je kunt je Noliam-badkamer eenvoudig compleet maken met bijvoorbeeld een kast voor handdoeken. Als je onze showroom bezoekt, kun je een overzicht krijgen op basis van jouw specifieke ideeën.

Als je Noliam niet alleen voor je badkamer maar ook voor je keuken overweegt, voeg je een verrassend elegante uitstraling toe aan het hele ontwerp van je huis. En dat tegen een nog verrassendere lage prijs.

Wil je meer badontwerpen ontdekken?

— MILK — een verrassend lage prijs.

Als je meer uit je budget wilt halen, is Milk een geweldige keuze.

— KVIKSETS -- als een standaardformaat prima is

Als je de standaardmeting werkt voor jou, zijn KvikSets een goede keuze.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.