NOLIAM -- natuurlijke elegantie.

Noliam speelt de perfecte bijrol in je ochtenddrama. Misschien door een stevige wasbak of gewoon door een helder contrast te vormen met de sombere nuances op de muren en vloeren. Noliam heeft veel diepgang en organisatorische talenten: al je dagelijkse accessoires, haardroger of andere toiletartikelen liggen op hun plaats, te wachten om je te laten stralen voor de spiegel.

NOLIAM

NOLIAM -- briljant in een badkamerscène.

Zelfs als je Noliam verwerkt in een kleine ruimte zal je versteld staan van het prachtige minimalisme. Laat ruimte voor de andere spelers in je badkamer. Noliam is een sterke basis voor de wasbak van je dromen. En als je op zoek bent naar ideeën op dat gebied, is hier onze lijst met wasbakken. Of kom je binnenkort eens langs in onze showroom?

NOLIAM -- strakke uitstraling zonder handgrepen.

Noliam is een voorbeeld van Deens design dat strak en direct is: De geïntegreerde handgrepen hebben de hoogste prioriteit. Ze zorgen voor een stevige grip en geven je toegang tot de inhoud van de kasten. De handgrepen vormen een brede lijn en geven het geheel een robuuste elegantie, waar je ook in de rest van je badkamerontwerp mee kunt spelen.

NOLIAM -- klaar voor een hoofdrol.

Noliam is een minimalistisch ontwerp dat volledig is gemaakt van FSC-hout, en is afgewerkt met een duurzame gerecyclede PET-folie.

Het repertoire van Noliam bestaat niet slechts uit een enkele badkamerkast. Je kunt je Noliam badkamer eenvoudig compleet maken met bijvoorbeeld een kast voor handdoeken. Als je onze showroom bezoekt, kun je een overzicht krijgen op basis van jouw specifieke ideeën.

Als je Noliam niet alleen voor je badkamer maar ook voor je keuken overweegt, voegt je een verrassend elegante uitstraling toe aan het hele ontwerp van je huis. En dat tegen een nog verrassendere lage prijs.

Als je van plan bent om je badkamer te verbouwen, of zelfs uit te breiden, raden we aan om een van onze adviseurs om advies te vragen zodra je met de planning begint. Deze afspraak is gratis en volledig vrijblijvend. En ook al verkopen wij geen douche-oplossingen of marmeren tegels, we werken wel samen met bouwvakkers en aannemers, die vaak werken met ons Deens design als de basis.

NOLIAM -- niet alleen voor je badkamer.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.