BORDO white

€ 1.699,-

Kvik Zakelijk

De perfecte partner voor jouw volgende project.

Sinds onze oprichting in 1983 zijn we een betrouwbare partner voor B2B-klanten die allemaal een compromisloze behoefte hebben aan een hoog niveau van service, kwaliteit, prijs en design. Met meer dan 180 winkels in 13 landen kunnen we een ongeëvenaard niveau van service en design leveren. Je werkt samen met een winkel in de buurt en je hebt jouw eigen contactpersoon in de winkel, iemand die jou en jouw project kent en je van begin tot eind zal bijstaan. Of je nu een eengezinswoning renoveert, een complex met 120 appartementen bouwt of een heel flatgebouw met keukens en badkamers renoveert voor een woningcorporatie, wij kunnen je helpen.

Je kunt ervan op aan dat wij flexibel en servicegericht zijn. En we kunnen snel de kwaliteitskeukens leveren waar je klanten om vragen. Vier van de vijf klanten zouden ons opnieuw kiezen.

Kvik levert altijd kwaliteit op het juiste moment.
Jørn Petter Tangen
Familiehus AS
Weet je genoeg?

Praat met onze experts.

Zoek een winkel in de buurt of neem contact met ons op en vertel ons over jouw project. We brengen je dan in contact met de winkel die het dichtst bij jouw project ligt.

Zoek een winkel bij jou in de buurt
Wij staan achter de kwaliteit van onze producten
5
jaar garantie op werkbladen.
Garantie op werkbladen
We hebben een uitgebreide selectie werkbladen die passen bij onze keukendesigns en jouw levensstijl. Bekijk ze hier.
10
jaar garantie op kasten, deuren en schuifdeuren.
Garantie op kasten, deuren en schuifdeuren
Dit garantiebeleid is niet alleen van toepassing op onze keukenproducten, maar ook op alle deuren van badkamer- en garderobeproducten. Daarbij zijn de Module16-elementen, Vario19-bouwsysteem en schuifdeuren inbegrepen. Bekijk onze op maat gemaakte garderobedesigns.
25
jaar garantie op bewegende delen.
Garantie op bewegende delen
De scharnieren, laderails, wielen en andere bewegende delen die we gebruiken in onze keuken-, badkamer- en garderobeproducten zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar als ze slijten, staan we voor je klaar.

Wij hebben het Danish Indoor Climate Label.

Onze producten zijn uitgebreid getest en hebben de Danish Indoor Climate-certificering gekregen. Dit betekent dat er een beter binnenklimaat ontstaat wanneer je voor ons kiest voor jouw keuken, badkamer of garderobe.

Aan het binnenklimaatlabel zijn vereisten verbonden voor de impact van de producten op de luchtkwaliteit. Daarom is dit keurmerk anders dan keurmerken zoals The Nordic Ecolabel. Deze legt meer de nadruk op de productie en afvoer, en minder op de vereisten voor de impact op het binnenklimaat tijdens dagelijks gebruik.

Bij producten met een binnenklimaatlabel heb je de garantie dat alle gebruikte materialen uitgebreide tests hebben ondergaan voor ontgassing, luchtafgifte en irritatiefactoren.

Lees meer over The Danish Indoor Climate-certificering
Hout in onze producten

FSC®-gecertificeerd hout.

Al het hout in onze producten is FSC-gecertificeerd en sinds 2021 zijn al onze houten werkbladen dat ook, met uitzondering van bamboe. FSC is de Forest Stewardship Council®, een internationale certificeringsinstantie.

De certificering is jouw garantie dat het in de keuken gebruikte hout afkomstig is van duurzame bosbouw en ook bijdraagt aan een betere levensstandaard voor de lokale bevolking in bosgebieden over de hele wereld. 

Lees meer over FSC
Weet je genoeg?

Praat met onze experts.

Zoek een winkel in de buurt of neem contact met ons op en vertel ons over jouw project. We brengen je dan in contact met de winkel die het dichtst bij jouw project ligt.

Zoek een winkel bij jou in de buurt

Wie je ook bent, wij kunnen je helpen.

— Appartementen en woningcorporaties.

Of je woningcorporatie nu een paar keukens moet renoveren of dat alle keukens gemoderniseerd moeten worden, wij helpen je graag. Sinds 1983 werken we samen met publieke en private woningcorporaties om hun keukens te moderniseren en te renoveren.Wij leveren keukens voor nieuwe projecten en renovaties van meerdere appartementen en huurwoningen. We kunnen volumes snel en flexibel leveren en zelfs installeren. Bij grotere projecten staan we erom bekend dat we elke dag een keuken kunnen afmaken.

— Architecten.

Ontwerp je kwaliteitswoningen? De look, de lijnen en de materialen moeten harmoniëren om je visie tot leven te brengen. En dat geldt ook voor de keuken: een belangrijk, centraal element in je project en in het huis van onze klant. Met wekelijkse leveringen kunnen wij jouw klanten de keuken van hun dromen leveren. En een bijpassende badkamer en garderobe zijn ook mogelijk.In een Kvik-winkel in de buurt van jouw project krijg je een ervaren partner. Wij helpen sinds 1983 architecten bij het vinden van keukenoplossingen met Deens design die passen bij hun visie.

-- van kleine bouwers tot grote aannemers.

— Bouwers en timmerlieden.

Ben je voor jouw individuele of kleinere renovatieprojecten op zoek naar een betrouwbare, flexibele partner met jarenlange ervaring in het leveren van keukens? Iemand bij wie je zeker weet dat de klus wordt geklaard? Iemand die je kunt bellen om snel een beschadigd front te vervangen? Eén aanspreekpunt dat jou en je bedrijf kent? Dan is de Kvik-winkel bij jou in de buurt die partner.Sinds 1983 gaan timmerlieden en bouwers naar Kvik voor kwaliteitskeukens voor hun klanten. Lees verder en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van een oplossing waar je klanten blij van worden.

— Aannemers.

Werk je aan kwaliteitswoningen en woningbouwprojecten? Wil je een hoogwaardige Deense designkeuken aanbieden als upgrade voor je veeleisende klanten? We leveren wekelijks aan onze winkels zodat een snelle installatie kan worden gerealiseerd.Bij een bouwproject moeten veel aspecten samenkomen, dus we begrijpen heel goed dat je nauwkeurige levertijden en gedetailleerde aanbiedingen wilt. We begrijpen dat goed, omdat we al sinds 1983 keukenoplossingen aan aannemers leveren. Lees verder en ontdek hoe wij jou met jouw project kunnen helpen.