Maak je droom werkelijkheid

Badkamer.

5 goede redenen

Waarom je voor een badkamer van Kvik zou moeten kiezen.

1. Deens design

Tijdloos, modern en slim. Onze aan de muur gemonteerde badkamerkasten zweven boven de vloer en geven je een echte luxe: meer ruimte. 

Laat je inspireren door onze badkamerontwerpen

2. Verrassend lage prijzen 

We leveren niet alleen Deens design, we dagen ook industrienormen uit en zorgen er altijd voor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs krijgt. 

Lees meer over onze verrassend lage prijzen

3. Duurzaamheid

Niet zomaar een mooi woord dat we rondstrooien. We zetten ons al jaren in voor duurzaamheid met badkamers die zijn gemaakt om lang mee te gaan, met behulp van gerecyclede en recyclebare materialen. 

Lees meer over ons duurzaamheidsproject  

4. Breid je stijl uit

Personaliseer je huis door je ontwerpelementen van kamer tot kamer uit te breiden of aan te vullen. Keukens, gangen en badkamers kunnen met elkaar in harmonie zijn. 

Ontdek hier onze badaccessoires

5. Garanties waar je op kunt rekenen

Wij testen onze producten uitvoerig en bieden lange garanties. We gebruiken gerecyclede en duurzame materialen waar je op kunt vertrouwen. 

Lees alles over onze garanties

Doe-het-zelf.

Ben je handig met een schroevendraaier en een waterpas? Haal dan je badmeubel op in praktische platte verpakkingen bij je plaatselijke Kvik-winkel en installeer hem zelf. Jij bepaalt het tempo en onze gemakkelijk te begrijpen instructies helpen je er doorheen. 

Leer meer over Doe-het-zelf

Doe het op de leuke manier.

Deze manier is voor hen die wel betrokken willen zijn, maar voor wie de hele klus een te grote uitdaging lijkt. Wij monteren alle elementen voor je in onze lokale werkplaats en jij installeert ze vervolgens zelf. Op deze manier kun je een deel van het werk zelf doen, maar rust niet alles op jouw schouders. 

Doe het op de makkelijke manier.

Deze oplossing is voor jou als je je tijd liever besteedt aan andere dingen dan het installeren van je nieuwe badmeubel. Wij doen het allemaal voor je: we monteren de elementen, leveren en installeren ze. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en genieten van je gloednieuwe badkamer! 

Ervaar onze badkamerontwerpen.

Veelgestelde vragen over badkamers.

We weten dat het ontwerpen van een nieuwe badkamer een hele uitdaging kan zijn. Goed nieuws: we helpen je graag. Als onze handige veelgestelde vragen hieronder je vraag niet volledig beantwoorden, boek dan vandaag nog een afspraak en praat met iemand van het team. Ze staan altijd klaar om je te helpen. 

Inspiratie van Instagram.

@villapynten

MANO white

@lenahjelseth

BORDO black

@villa_nordhelle

MANO white

@charlotte.hjornevik

OMBRA white

@jillhestbechmortensen

MANO white

@villavilla_lina

MANO sera

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.