PRATO — elegantie in het donker.

Jouw badkamer zal nooit meer hetzelfde aanvoelen, nadat je voor Prato hebt gekozen. Het matte oppervlak doet denken aan een strand, en de ingetogen elegantie is het perfecte toneel, zodat jouw favoriete items de ster van de show kunnen zijn.

PRATO

PRATO — ingetogen elegantie.

Met één Prato-badkamerkast kun je al jouw beautyproducten en accessoires opbergen, en kun je in alle rust jouw ochtendritueel doorlopen voor de spiegel. En Prato zal nooit alle aandacht opeisen. Het zorgt alleen voor een prachtige basis voor de rest van de ruimte. Dus waarom zou je dan niet voor een schitterende wasbak kiezen? Als je op zoek bent naar inspiratie, is dit ons assortiment wasbakken, maar om echt te kunnen zien hoe een mat design eruitziet kun je het beste een kijkje komen nemen in onze showroom 

PRATO grijs

€ 1.187,-

PRATO — oog voor detail.

Prato heeft een subtiele uitstraling met oog voor detail. Dus als je een kast of lade wilt openen, zul je merken dat de handgreep in het oppervlak is geïntegreerd. Dit is een uitgesneden profiel dat aan de achterkant zwart is geverfd, voor een strakke grafische uitstraling. Je kunt de lade met één vinger openen, en je kunt de lade indelen zoals jij dat wilt. Dichtdoen? Dit doe je weer zonder handgreep. Je duwt de lade dus gewoon dicht. Zo kun je meteen even voelen aan het matte oppervlak van Prato. En een belangrijk detail: het is bestand tegen vingerafdrukken.

PRATO — voor een groter ontwerp.

Prato heeft een subtiel en gedetailleerd design, dat volledig duurzaam is vervaardigd uit FSC-hout. En de matte, duurzame folie is gemaakt van gerecyclede PET. De ingetogen uitstraling zal een diepe indruk maken in jouw badkamer. In een grotere badkamer kun je het ontwerp eenvoudig volledig maken door andere Prato-elementen toe te voegen, zoals hoge kasten. Ga vooral eens langs bij een van onze showrooms om het te bekijken. 

Als je van plan bent om Prato te gebruiken in de keuken, is het goed om te overwegen om dit ook in de badkamer door te voeren. Zo bereik je een eenheid in jouw huis, tegen een verassend lage prijs.

Als je van plan bent om je badkamer te verbouwen, of zelfs uit te breiden, raden we aan om een van onze adviseurs om advies te vragen zodra je met de planning begint. Deze afspraak is gratis en volledig vrijblijvend. En ook al verkopen wij geen douche-oplossingen of marmeren tegels, we werken wel samen met lokale vaklieden en aannemers, die in de basis vaak werken met ons Deens design.

PRATO grijs

€ 1.187,-

PRATO – niet alleen 
voor je badkamer.

— — net zo subtiel in de keuken.

Laat met Prato jouw oog voor detail zien in de badkamer, en voer het ook door in de keuken.

— Ontdek onze andere keukendesigns

Zoveel Deens design om uit te kiezen!

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk alle badkamerdesigns

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.