PAVIA — voor kalme wateren.

Of je nu droomt van een Romeins badhuis, een Griekse spa of gewoon van een kalmerende wellnessruimte in je eigen huis, Pavia is de perfecte basis voor jouw badkamerontwerp. Een ruime wandoplossing voor al jouw persoonlijke accessoires en producten, en verder kun je genieten van het vrije vloeroppervlak.

PAVIA

PAVIA — maak jouw badkamervloer vrij.

Als de ruimte beperkt is, raden we aan om eerst voor elegantie te kiezen. De rest volgt vanzelf. PAVIA heeft een traditionele, lichte elegantie. In een badkamer lijken de karakteristieke profielen haast van marmer. De enkele badkamerkast is ruim en wordt aan de wand gemonteerd, zodat het vloeroppervlak vrij blijft. Als je het spitsuur voor de spiegel eenmaal hebt georganiseerd, komen er vanzelf elegante oplossingen en ideeën naar boven. Zo kun je bijvoorbeeld de look afmaken met een geïntegreerde wasbak. 

 

Bekijk hier alle wasbakken voor de badkamer

PAVIA — de details liggen in jouw handen.

Als je Pavia mooi vindt, hou je misschien ook van klassieke handgrepen. En nee, dit is geen klein detail. Het hoekige design in deze foto geeft een veilig en solide indruk, maar er zijn veel opties om uit te kiezen en ze geven allemaal een andere twist aan het eindresultaat. Ga eens langs bij een van onze showrooms, en ga in gesprek met een van de adviseurs. Zo kun je ook zelf even aan de handgrepen voelen.

Bekijk hier ons assortiment handgrepen

PAVIA — in het grotere geheel.

PAVIA heeft een stijlvol, klassiek design. Ook is het volledig duurzaam, want het is volledig gemaakt van FSC gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw. De duurzame oppervlaktefolie is zelfs gemaakt van gerecycled PET. Wanneer je kiest voor Pavia in de badkamer en keuken, zul je merken dat er een gevoel van elegantie ontstaat in je huis. En dat voor een verassend lage prijs.

Je kunt beginnen met een Pavia-badkamerkast onder de spiegel, maar Pavia heeft ook voor grotere badkamers alle oplossingen die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan hoge kasten voor handdoeken en beddengoed. Ga eens langs bij een van onze showrooms, en ga in gesprek met een van de adviseurs. 

Als je van plan bent om jouw badkamer volledig te verbouwen, of zelfs te verplaatsen, raden we aan om een van onze experts om advies te vragen wanneer je gaat plannen. Deze afspraak is gratis en volledig vrijblijvend. En ook al verkopen wij geen douche-oplossingen of marmeren tegels, we werken wel samen met bouwvakkers en aannemers, die vaak werken met ons Deens design als de basis.

PAVIA white

€ 1.046,-

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk alle badkamerdesigns

PAVIA — niet alleen voor de badkamer.

Bekijk alle keukendesigns
— — een klassieker in de keuken.

Kies voor de klassieke look van Pavia voor de keuken, badkamer en garderobe.

— Ontdek onze andere keukendesigns

Zoveel Deens design om uit te kiezen!

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.