OMBRA

We haasten ons allemaal door ons dagelijks leven, dus wij geloven dat je badkamer een rustige, kalmerende plek moet zijn om te ontspannen en jezelf te verwennen. Ombra is geïnspireerd op de Deense natuur en omringt je met een rustgevend ontwerp. De rustgevende elementen komen tot leven in natuurlijke, gerecyclede materialen.

OMBRA

-- vorm en functie in perfecte harmonie.

De strakke lijnen en ruime laden van Ombra geven je voldoende opbergruimte om haarborstels en make-up op te bergen – alles wat normaal gesproken rommelig op de wastafel zou liggen. Voeg hoge kasten toe voor handdoeken en dergelijke om de look compleet te maken.

OMBRA green

€ 2.275,-

-- pas je handgrepen aan.

De kenmerkende gladde handgrepen zijn geïnspireerd op de gladde keien van de Deense stranden. Je kunt kiezen uit zes verschillende kleuren, waardoor je badkamermeubel jouw persoonlijke stijl krijgt. Het materiaal dat je kiest voor de handgrepen brengt de kleur van de fronten naar voren, en als je later van kleur wilt veranderen, kan een kleine update je badkamer opfrissen.

OMBRA green

€ 2.275,-

— geweldige kleuren in gerecyclede materialen.

Ombra is verkrijgbaar in een mooie weelderige groene. De fronten die zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, hebben een matte look en een zijdezacht oppervlak dat ook nog eens makkelijk schoon te maken is. En met gerecyclede houtvezels aan de binnenkant wordt het geproduceerd met de volgende generatie in gedachten.

OMBRA -- niet alleen 
voor je badkamer.

— Keuken

Kies Ombra voor je keuken en combineer het met Ombra voor de badkamer en de entree voor een naadloze look in je hele huis.

Ontdek andere badkamerseries

Alle badkamerseries

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.