AVOLIA — de perfecte match tussen vorm en functionaliteit.

Avolia heeft een ultramat gerecycled PET-oppervlak met een kern van gerecycled hout, dat ook kan worden gerecycled als je over twintig jaar weer een nieuwe keuken plaatst. Het oppervlak is zeer duurzaam en bestand tegen vingerafdrukken. Avolia combineert esthetiek met functionaliteit en tilt met zijn flexibele handgrepen minimalisme en eenvoud naar een hoger niveau. Kies of je een contrasterende of een monochrome look wilt, de keuze ligt bij jou.

AVOLIA

Ergonomisch Deens design.

Het geïntegreerde ontwerp van de handgrepen van Avolia, dat speciaal voor ons werd gemaakt, heeft een sublieme ergonomische grip en is tegelijkertijd mooi en tijdloos in zijn uitstraling. Het is perfect geplaatst op lades en kasten, zodat je niet hoeft te bukken om ze te openen. Dat is Deens design!

Moderne flexibele flair.

Kies Avolia in moderne klei-kleur of prachtig arizona beige en pas het aan je stijl aan door een vleugje kleur toe te voegen aan de geïntegreerde handgrepen, of combineer het met een van onze andere houten keukenontwerpen. Kies of je een contrasterende of een monochrome look wilt, de keuze ligt bij jou. Je kunt je huis precies de look geven die jij wilt.

Hightech duurzaam oppervlak.

Avolia heeft een ultramat gerecycled petoppervlak met een kern van gerecycled hout. Het oppervlak is zeer duurzaam en bestand tegen vingerafdrukken, dus schoonmaken na het uitleven van je culinaire creativiteit zal een fluitje van een cent zijn. Bovendien is Avolia, nadat het je vele jaren in jouw keuken dienst heeft gedaan, 99% recyclebaar.

de Kvik LeefKeuken® — maak het je eigen.

De magie van de Kvik LeefKeuken® zit hem niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin beleeft. De hartelijke lach die weerklinkt tijdens een familiediner, de geruststellende stilte van een late-night-snack, de gedeelde anticipatie van een cake die in de oven rijst en het geheime gefluister tijdens een kopje thee midden in de nacht: daar draait het om. Of het nu een keuken voor twee is, of een bruisende familiehub, elke keuken kan een Kvik LeefKeuken® zijn.

Het zijn jouw verhalen, gedeelde ervaringen en gekoesterde herinneringen die hem tot leven brengen. Dus, haal het plezier, het gesprek en de verbinding naar binnen en zie je keuken transformeren in het kloppend hart van je huis, een echte Kvik LeefKeuken®.

Meer informatie over de Kvik LeefKeuken®

AVOLIA clay

€ 9.892,-

Ervaar AVOLIA — bij jou thuis.

AVOLIA clay

€ 9.892,-

AVOLIA — de perfecte match tussen vorm en functionaliteit.

AVOLIA clay

€ 9.892,-

Ontdek onze andere keukendesigns.

Ontwerpen