BORDO -- schoonheid en praktisch tegen een verrassend lage prijs.

Bordo is praktisch en modern in zowel design als kleur, en daarmee een voorbeeld van Deens design tegen een verrassend lage prijs. Het ultramatte oppervlak met anti-vingerafdruktechnologie is gemaakt van gerecycled PET waardoor het praktisch is en er mooi uitziet, zoals al het Deense design. Bordo staat op zichzelf voor een verrassend lage prijs. De keuken is ook de perfecte keuken om te combineren met een blikvanger zoals een kookeiland in een ander design.

BORDO

Zwart — houd het simpel.

Zwart is eenvoudig, maar op de beste manier. Bordo is altijd zwart geweest. Zwart is een statement, maar dient ook als een soort neutrale achtergrond voor kleur of een blikvanger, zoals een kookeiland in een van onze andere designs. Maar Bordo staat ook goed op zichzelf als je wilt dat je hele keuken dit design heeft. De keuze is aan jou.  

Ultramat — makkelijk schoon te maken.

Bordo heeft een ultramat gerecycled PET-oppervlak met anti-vingerafdruktechnologie. Dit maakt dagelijks gebruik zowel een esthetische als praktische ervaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over het morsen van een beetje bloem of het openen van een kastdeur met natte handen. Dit is eenvoudig af te vegen.

Laat zien wie je bent — met onze handgrepen.

Met onze handgrepen kun je jouw persoonlijke stijl laten zien, of deze nu modern, industrieel, klassiek of minimalistisch is. Ze zien er allemaal geweldig uit met Bordo. En er zijn ook stijlvolle bijpassende kranen, zodat je de look kunt doorvoeren in het Bordo-design. Je kunt deze betaalbare keuken dus altijd uniek maken en aanpassen aan je eigen stijl. 

BORDO -– schoonheid en praktisch tegen een verrassend lage prijs.

Ontdek onze andere keukendesigns

Alle keukenseries

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.