BORDO -- schoonheid en bruikbaarheid tegen een verrassend lage prijs.

Bordo is praktisch en modern in zowel design als kleur, en daarmee een voorbeeld van Deens design tegen een verrassend lage prijs. Bordo bestaat voor 70% uit gerecyclede materialen en is een duurzame en betrouwbare keuze, zowel voor nu als in de toekomst. Sterker nog, als het over vele jaren weer tijd is voor een nieuwe keuken, kan 99% van Bordo worden gerecycled. Met de diverse handgrepen naar keuze kun je jouw persoonlijke smaak toevoegen, of jouw stijl nu klassiek, modern, industrieel of minimalistisch is - met onze handgreepcollecties grijp je nooit mis. Bordo staat op zichzelf voor een verrassend lage prijs. De keuken is ook de perfecte keuken om te combineren met een blikvanger zoals een kookeiland in een ander design.

BORDO

Deens design -- moderne kleuren.

Zwart is eenvoudig, maar op de beste manier. Bordo is altijd zwart geweest. Zwart is een statement, maar dient ook als een soort neutrale achtergrond voor kleur of een blikvanger, zoals een kookeiland in een van onze andere designs. En nu hebben we het Bordo-palet uitgebreid met nog twee kleuren: moderne clay en fluweelachtig arizona beige. Fris, modern, altijd stijlvol. De keuze is aan jou.  

Ultramat -- makkelijk schoon te maken.

Bordo heeft een ultramat gerecycled PET-oppervlak met anti-vingerafdruktechnologie. Dit maakt dagelijks gebruik zowel een esthetische als praktische ervaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over het morsen van een beetje bloem of het openen van een deur met natte handen. Dit is eenvoudig af te vegen.

Laat zien wie je bent -- met kleur en onze handgrepen.

Met de matte Bordo-kleuren klassiek black, moderne clay of fluweelachtig arizona beige kun je kiezen uit zeer verschillende stijlen voor jouw huis. Met onze handgrepen kun je jouw persoonlijke stijl laten zien, of deze nu modern, industrieel, klassiek of minimalistisch is. En er zijn ook stijlvolle bijpassende kranen, zodat je de look kunt doorvoeren in de hele keuken. Je kunt het ontwerp ook combineren met andere kleuren of een vleugje persoonlijkheid toevoegen met onze aanvullende producten zoals onze open kasten met planken of onze vitrines met geribbeld glas.

Ervaar BORDO — bij jou thuis.

Clay

€ 3.499,-

BORDO -- schoonheid en duurzaamheid tegen een verrassend lage prijs.

Clay

€ 3.499,-

Ontdek onze andere keukendesigns.

Alle keukenseries