Wij bedachten het concept in 1998

De Kvik LeefKeuken®

Zwarte keuken met keukeneiland en gekleurde zwarte fronten

MANO dark grey

€ 11.439,-

Welkom in de betoverende wereld van de Kvik LeefKeuken®! Onze passie voor het transformeren van de keukenbranche heeft geleid tot baanbrekende ideeën en producten, allemaal geïnspireerd door de ervaringen uit het dagelijkse leven van mensen in hun keuken.

In 1998 onthulden we het concept van de Kvik LeefKeuken®, een gepatenteerd idee dat zo vernieuwend was dat het zijn weg vond naar het Deense woordenboek! In essentie draait deze filosofie om het creëren van een ruimte waarin de keuken het kloppende hart van het huis wordt. Het is de ideale ontmoetingsplaats om te koken, te lachen, diepgaande gesprekken te voeren en alles daartussenin.

De Kvik LeefKeuken® nodigt je uit om te genieten van de simpele geneugten van het leven. Of het nu gaat om koffie drinken, een boek lezen, spelletjes spelen of dansen op je favoriete afspeellijst (of die van ons) terwijl je culinaire hoogstandjes bereidt. Hier worden alledaagse momenten buitengewoon en veranderen weekenden in magische ervaringen. Het is de ruimte waar iedereen wil zijn om de hoogte- en dieptepunten van het leven te delen en herinneringen te creëren om voor altijd te koesteren.

Ben je klaar om de betoverende charme van de Kvik LeefKeuken® te ontdekken en van je huis een oase van verbondenheid en vreugde te maken? Stort je in dit avontuur!

De beste plek om een Kvik LeefKeuken® te ontwerpen is bij je thuis.

Als je een Kvik-home afspraak boekt, komt een van onze keukenspecialisten bij je thuis om te beginnen met het plannen van je droomkeuken. Door fysiek aanwezig te zijn in de ruimte, kunnen we de best mogelijke oplossingen bedenken voor een keuken vol gezellige momenten.

Wat is er zo kenmerkend aan een Kvik LeefKeuken®?

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.784,-

Bekijk ’Broken Love’

Bekijk ’Pancakes’

Bekijk ’Cookies’

Wij bedachten het concept, maar jij geeft er je eigen draai aan.

Na 1998 heeft de wereld niet stilgestaan en ons dagelijks leven ook niet. Te midden van de drukte van het moderne leven moet de keuken aan steeds meer uiteenlopende noden voldoen. Terwijl de ene persoon kookt, reageert de andere op e-mails, ligt een tiener te luieren met zijn smartphone en maakt een jongere broer of zus huiswerk aan tafel.

Maar ondanks onze unieke levensstijl en voorkeuren is er één vaste waarde: de keuken waarin we allemaal samenkomen. We hunkeren naar een toevluchtsoord weg van de chaos, een plek om te ontspannen, verbinding te maken en zinvolle gesprekken te starten. De LeefKeuken® blijft dat gekoesterde toevluchtsoord, de ruimte waar iedereen graag wil zijn.

De Kvik LeefKeuken® is geen fysiek product, maar een filosofie voor een keukenontwerp dat naadloos in het leven van mensen past, vandaag en morgen.

— Kvik Product Design Team

Meer dan een eiland.

De Kvik LeefKeuken® reikt verder dan het eiland. Verbinding gebeurt hier op alle vlakken. Hoewel de spoelbak in een echte Kvik LeefKeuken® naar de kamer is gericht, kan deze opstelling verschillende vormen aannemen, zoals een schiereiland of U-vorm.

Zelfs in een beperkte ruimte kun je sociale elementen in je keuken integreren. Denk maar aan een kruk aan het uiteinde van het aanrecht, om er huiswerk te maken of wat te babbelen met een glaasje wijn erbij. Of richt een gezellig hoekje met een bank of loungezone in, waar familie en vrienden zitten terwijl jij in de potten en pannen roert.

Voor het ontwerp van je perfecte Kvik LeefKeuken® moet je niet verder kijken dan je eigen woning. Maak een afspraak met een van onze keukenexperts, die dan bij jou thuis komt om je keukendroom tot leven te brengen.

Vind het juiste keukeneiland

Muziek voor tijdens gezellige momenten

Dans op het ritme van je culinaire avontuur in je eigen LeefKeuken® met onze exclusieve Spotify-afspeellijsten! Deze drie zorgvuldig uitgekozen soundtracks zijn gecreëerd om te sissen, te sudderen en de perfecte vibes te serveren voor elk memorabel LeefKeuken®-moment. Of je nu een ontspannen diner maakt op vrijdagavond, een stapel koekjes in elkaar flanst of pannenkoeken maakt om middernacht, onze afspeellijsten zijn het geheime ingrediënt dat je keukenervaringen nog aangenamer zal maken. Benieuwd? Klik door om de perfecte samenstelling te vinden voor je keukenavontuur!

Muziek voor gezellige momenten