AVOLIA

Avolia heeft een ultramat gerecycled PET-oppervlak met een kern van gerecycled hout, dat ook kan worden gerecycled als je over heel veel jaren je badkamer wilt aanpassen. Het oppervlak is zeer duurzaam en bestand tegen vingerafdrukken, dus het is een fluitje van een cent om schoon te houden. Kies of je een contrasterende of een monochrome look wilt voor de handgrepen, de keuze ligt bij jou.

Avolia

Avolia laat jouw stijl stralen - in je hele huis

Het kan zijn dat ton sur ton niet helemaal jouw stijl is, maar het is een voorbeeld van wat je kunt doen met Avolia in je badkamer. Natuurlijk kun je het helemaal naar je eigen smaak aanpassen! Zodra je een kleur hebt gekozen, kun je voor dit design een combinatie van geïntegreerde handgrepen kiezen: het frame van de handgreep en de achtergrond kunnen een van de 9 mogelijke nuances zijn.

Dus als je voor Avolia hebt gekozen voor je keuken, kun je ook een stijlstatement te maken in je badkamer met een subtiele variatie in het design van de handgrepen. 

 

 

Een kleine kast die de hele badkamer stijl geeft

Het moet natuurlijk wel je stijl zijn, maar de ultramatte afwerking van Avolia geeft een intensiteit die altijd opvalt en waar je waarschijnlijk niet van af kunt blijven. Ja, we hebben het over die ene kast onder je spiegel. Zo grafisch dat het de regels voor de ruimte bepaalt. Het moet ... minimalistisch zijn? Dat is natuurlijk aan jou.

 

 

Ontdek onze andere badkamerdesigns

Ontwerpen