NOLIAM -– ingetogen elegantie tot uw dienst.

Je hebt je redenen om een witte keuken te willen, en Noliam is oorspronkelijk ontworpen in het wit om je hele keukenruimte een strakke elegantie te geven. Natuurlijk is de elegantie meer dan slechts oppervlakkig. Noliam is niet ontworpen op spaanplaat, maar met behulp van een kern van niet-nieuw houtvezel met een speciale folie van gerecyclede PET-flessen om dat witte oppervlak op elegante wijze te creëren. Als je een vinger over de gladde afwerking haalt, merk je dat het bestand is tegen alles wat je gezin er ook maar mee kan doen en daarnaast gemakkelijk schoon te maken is.

NOLIAM

Deens design -- strakke elegante lijnen.

Je zult ze inmiddels wel hebben opgemerkt: de elegante lijnen die de laden, de deuren en het werkblad vormen. De handgrepen zijn op het duurzame folie in het ontwerp verwerkt en dit geïntegreerde profiel geeft je vingers een perfecte grip op soepel glijdende laden en deuren. Deze functie is in wezen het enige ontwerpelement van Noliam. Functioneel Deens ontwerp, zoals altijd tegen een verrassend lage prijs. Zodra je Noliam opent, vind je alle functionaliteiten waar je maar van kunt dromen: intelligente ladeorganisers, een geïntegreerde vaatwasser, koelkast of vriezer die er ... nou ja ... cooler uitziet in de strakke Noliam-fronten, en een ingebouwde oven of kookplaat in het zwart zou het perfecte contrast kunnen zijn.

NOLIAM white

€ 4.853,-

Ga voor opvallend -- kies voor contrast.

De karakteristieke lijnen van Noliam geven een sterke, solide uitstraling en een perfecte gelegenheid om te combineren met contrasterende kleuren – ook in werkbladen. Je kunt natuurlijk het werkblad kiezen dat je leuk vindt in termen van kleur en materiaal, maar wij raden een stevig gedimensioneerd werkblad aan die goed past bij de lijnen van Noliam.

Ga voor groot -– als de maat ertoe doet.

Je kunt een wit ontwerp overwegen vanwege het positieve effect dat het heeft op kleinere keukens, namelijk dat ze er groter door lijken. Noliam is geen uitzondering, maar onze XL- en XXL-modules zijn dat wel. Eenvoudig uitgelegd wordt Noliam, in vergelijking met standaard keukenmodules, geleverd in XL-modules met 15% meer volume in hetzelfde vloeroppervlak. Kies je voor onze XXL-uitvoering, dan krijg je 40% extra ruimte. We raden je aan om een vrijblijvend aanbod voor Noliam te vragen van een van onze keukenexperts – op basis van jouw specifieke indeling. Zoals altijd is een verrassend lage prijs een gegeven.

Lees meer over XXL

Ontdek andere keukenontwerpen.

Ontwerpen

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.