Gemakkelijk meer ruimte creëren.

XXL -- hoe meer hoe beter.

Wij geven je meer ruimte, altijd voor een verrassend lage prijs.

Hoeveel meer? 15% meer om precies te zijn.

Met onze standaard kastmaten krijg je al meer ruimte. En het beste nieuws is dat dit bij de prijs is inbegrepen. Dat betekent dat je nooit meer hoeft te puzzelen om al jouw potten en pannen in de kast te passen, er plek is voor al jouw wijnglazen en er meer ruimte is voor snacks voor de kinderen. Wat wil je nog meer?

Heb je meer nodig?

-- wat vind je van 40% meer ruimte?

Met ons XXL-assortiment krijgt jouw keuken nog meer opbergruimte. We gaan de hoogte en diepte in, waardoor je meer ademruimte krijgt in jouw nieuwe keuken.

Heb je meer nodig?

-- hoe ziet 40% eruit?

Kijk eens hoeveel meer een XXL-kast u kan bieden. Perfect voor keukenkenners en grote gezinnen, of gewoon voor degenen onder ons die van wat meer ruimte houden.

Nooit meer zoeken naar extra vorken

-- meer ruimte voor jou.

Zie in een oogopslag wat er in de laden ligt, en heb alles binnen handbereik. Dat is het mooie van een beetje extra ruimte: je profiteert er enorm van. Nooit meer op zoek naar dat ene specifieke bakje, of erachter komen dat je toch nog poedersuiker in de kast had staan. Je kunt pas een rustgevende, georganiseerde keuken creëren, wanneer je in alle hoeken van de keuken kunt kijken. Zelfs in de laden.

Wij zorgen ervoor dat elke centimeter wordt gebruikt

-- het geheim is simpel.

Onze ontwerpers hebben een innovatieve manier gevonden om jou meer ruimte te geven. Dit valt aan de buitenkant nauwelijks op. Wij maken gebruik van de plint, want dat is meestal loze ruimte, zodat we jou extra opbergruimte kunnen bieden. En wat nog beter is, is dat we zo de perfecte hoogte voor jouw werkblad mogelijk maken.

Met XXL wordt dit heel eenvoudig

-- gemakkelijk meer ruimte creëren.

We geven jou alle vrijheid om jouw keuken te stylen zoals jij wilt. Of je nou alles een plekje wil geven op het werkblad, of kleine apparaten snel wilt kunnen opbergen (zonder dat je dit in een kast moet proppen), met de XXL is het makkelijk opgelost. In plaats van bovenkasten die ruimte innemen en het licht blokkeren, bereik je met onze XXL kasten maximale opbergruimte zonder daarvoor ruimte aan de muur te gebruiken.

Voeg jouw keuken en woonkamer eenvoudig samen

-- maak ruimte voor jouw persoonlijkheid.

Gebruik de andere kant van de keukenkast om te laten zien waar je van houdt. De schoolfoto’s en tekeningen van de kinderen, een vaas met verse bloemen of een uitgebreide verzameling kookboeken. Op deze manier kun je gemakkelijk een persoonlijke noot aan jouw woonruimte toevoegen.

Industriestandaard

-- niets extra.

Onze XL-oplossing.

-- 15% extra opbergruimte.

Onze XXL-oplossing.

-- 40% extra opbergruimte.

Ruimte om van je keuken te genieten

-- je krijgt niet alleen kastruimte.

Je krijgt ook werkoppervlak! Lekkere olie of specerijen, de koffiemachine, de broodtrommel en kommen ... er staat veel op het werkblad. Gelukkig krijg je met XXL in je kasten ook wat extra ruimte op het werkblad. Je krijgt zelfs 20% meer ruimte! Dus geef jezelf wat ademruimte wanneer je gaat bakken, wijn drinkt met vrienden of geniet van de luxe van een keukenmachine binnen handbereik.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.