Meer dan ooit het hart van je huis

Keuken.

Verken ze hier
5 goede redenen

Waarom kiezen voor Kvik?


1. Deens design. 

Deens design is onze passie en het staat voor schoonheid, eenvoud en functionaliteit. Het de vormt de basis voor al onze producten. Het is altijd modern en tijdloos.

Laat je inspireren door onze keukenontwerpen

2. Verrassend lage prijzen.

We dagen voortdurend industriestandaarden uit om manieren te vinden om betere, meer betaalbare keukens te bouwen. En die besparingen maken jouw keuken goedkoper.

Lees meer over onze verrassend lage prijzen

3. Duurzame keukens.

Onze keukens zijn gemaakt met de volgende generatie in gedachten: met gerecyclede materialen die lang meegaan en hout uit duurzame bosbouw.

Lees meer over ons duurzaamheidsproject  

4. XXL - meer waar voor je geld 

Onze XL-kasten bieden 15% meer opslagruimte zonder extra kosten. En met XXL bieden we 40% meer opslagruimte voor een betaalbare prijs.

Lees meer over XXL

5. Maak een afspraak op jouw manier.

Er zijn drie manieren om onze keukenexperts te spreken: in je plaatselijke winkel, bij je thuis of via een online videogesprek. Kies wat jou het beste uitkomt!

Vind de meest dichtstbijzijnde Kvik-winkel & maak een afspraak!

VEDA TOUCH green Kitchen

Ervaar Deense designkeukens.

VEDA Touch green

€ 2.674,-

Keukenelementen.

Maak je eigen ontwerp met onze keukenelementen. Bij Kvik bepaal je zelf hoe je je keukenelementen in elkaar zet. In plaats van standaardoplossingen te bieden, passen we de modules aan jouw ruimte en behoeften aan.
White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Inspiratie voor je keuken.

Bij Kvik vind je keukenoplossingen met eindeloze mogelijkheden. Bekijken onze keukentypen en -vormen voor inspiratie. Wij helpen je een keuken te creëren die aan je unieke behoeften voldoet.

VEDA Touch pure grey dark oak

€ 12.237,-

Ga aan de slag met je keukenproject.

Heb je nagedacht over hoe je je keuken momenteel gebruikt? In de keuken hebben we meestal onze vaste werkpatronen. Vergeet niet om stil te staan bij de manieren waarop je je nieuwe keuken zult gebruiken.
Het eigen concept van Kvik

De ConversatieKeuken®

In 1999 introduceerden we de ConversatieKeuken®. De filosofie erachter is eenvoudig: Het is een plek waar de keuken het middelpunt van je leven en je huis is. In de keuken komen we samen om te koken, te lachen, spelletjes te spelen en die diepe gesprekken te voeren. Hier beginnen onze werk- en schooldagen. Hier combineren we de dagelijkse klusjes met tijd voor een kopje koffie. Hier kunnen we tijd doorbrengen met vrienden en familie en bijkomen van onze dag. Hier vindt de dagelijkse magie plaats. Het is de ruimte waar iedereen tijd wil doorbrengen. 

Meer informatie over De ConversatieKeuken®
Zwarte keuken met keukeneiland en gekleurde zwarte fronten

MANO dark grey

€ 11.439,-

Apparaten

We stellen zorgvuldig een collectie apparaten samen die perfect bij je keuken passen, ongeacht het ontwerp dat je kiest.

Lees meer

BORDO blue

€ 6.611,-

Ontdek het beste van Deens design voor je keuken in onze catalogi.

Inspiratie van Instagram.

@ms.hjem

BORDO black

@sm.hjem

MANO white

@villa_ekholt

VEDA dark oak

@villa.frosakull

CIMA light oak

@detlillaradhuset

PRATO dark grey

@tonjelohndal

TINTA white