Meer dan ooit het hart van je huis

Keuken.

5 goede redenen

Waarom kiezen voor Kvik?


1. Deens design 

Deens design is onze passie. Het de vormt de basis voor al onze producten: schoonheid, eenvoud, functionaliteit. Het is altijd tijdloos en modern.


Laat je inspireren door onze keukendesigns

2. Verrassend lage prijzen

We dagen voortdurend industrie uit om manieren te vinden om betere, meer betaalbare keukens te bouwen. En de besparingen komen jouw kant op.


Lees meer over onze verrassend lage prijzen

3. Duurzaamheid

Onze keukens zijn gemaakt met de volgende generatie in gedachten: met gerecyclede materialen die lang meegaan en hout uit duurzame bosbouw.


Lees meer over ons duurzaamheidsproject 

4. XXL - meer waar voor je geld 

Onze XL-kasten bieden 15% meer opslagruimte zonder extra kosten. En met XXL bieden we 40% meer opslagruimte voor een betaalbare prijs.


Lees meer over XXL

5. Afspreken hoe jij dat wilt

We bieden drie soorten afspraaktypes: in je plaatselijke winkel, bij je thuis of via een online videobijeenkomst. Kies zelf welk type het beste bij je past!


Vind de meest dichtstbijzijnde Kvik-winkel en boek een afspraak met ons!

VEDA TOUCH green Kitchen

Ervaar Deense designkeukens.

Keukenelementen.

Zet je keukenelementen om in een persoonlijk design. Bij Kvik bepaal je zelf hoe je je keukenelementen in elkaar zet. In plaats van standaardoplossingen te bieden, passen we de modules aan jouw ruimte en behoeften aan.

Inspiratie voor je keuken.

Bij Kvik vindt je keukenoplossingen met eindeloze mogelijkheden. Laat je inspireren door onze vele keukentypen en -vormen. Wij kunnen je helpen er een te creëren die aan je unieke behoeften voldoet.

Ga aan de slag met je keukenproject.

Heb je nagedacht over hoe je je keuken vandaag de dag gebruikt? In de keuken hebben we meestal vaste werkpatronen. Vergeet niet om stil te staan bij de manieren waarop je je nieuwe keuken zult gebruiken.
Kvik's eigen concept

De ConversatieKeuken®.

In 1999 introduceerden we de ConversatieKeuken®. De filosofie erachter is eenvoudig: Het is een plek waar de keuken het middelpunt van je leven en je huis is. In de keuken komen we samen om te koken, te lachen, spelletjes te spelen en die diepe gesprekken te voeren. Hier hebben we de afgelopen jaren gewerkt en gestudeerd. Hier worden die dagelijkse klusjes een tijd om op adem te komen bij een kopje koffie. Hier kunnen we tijd doorbrengen met vrienden en familie en bijkomen van onze dag. Hier vindt de dagelijkse magie plaats. Het is de ruimte waar iedereen tijd wil doorbrengen. 

Meer informatie over De ConversatieKeuken®

Veelgestelde vragen over keukens.

Een nieuwe keuken is een groot, soms overweldigend project. Er zijn veel verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele vragen die mensen stellen:

Inspiratie van onze Instagram.

@ms.hjem

BORDO black

@sm.hjem

MANO white

@villa_ekholt

VEDA dark oak

@villa.frosakull

CIMA light oak

@detlillaradhuset

PRATO dark grey

@tonjelohndal

TINTA white