MILK -- bouwstenen voor een gezin.

Sommige kleuren staan gewoon niet ter discussie – en Milk maakt alles heel duidelijk. Een gezellige keuken moet een lichte en vriendelijke sfeer bieden aan alle generaties van het gezin. In sommige huizen en voor bepaalde kamerindelingen is een helder, eenvoudig ontwerp precies goed voor een gastvrije keukenervaring. Bij je keukenproject moet je mogelijk de verkoopwaarde en toekomstige eigenaren in gedachten houden. Milk is waarschijnlijk de meest betaalbare route naar een functionele, eenvoudige keuken waar iedereen van kan houden.

MILK

MILK -- je hebt het elke dag nodig.

Allereerst geeft het XL- of XXL-formaat van de kasten je een extra werkruimte van 15% en 40% extra volume voor opslag in vergelijking met standaard keukenmodules. Dit is onze standaard, en hoewel het op dit moment misschien geen belletje bij je rinkelt, zul je het elke dag gaan waarderen. In feite geeft Milk je dezelfde kast-, lade- en organise-modules waar je van zou kunnen dromen in onze andere keukenseries, en combineert hun functionaliteiten om ruimte vrij te maken in zelfs de kleinste keukens.

MILK -- een slim idee voor een perfecte match.

Natuurlijk kunnen wij niet met de eer strijken voor het klassieke karakter van de kleur wit, maar met een eenvoudige witte basis kun je, als je budget dat toelaat, Milk matchen met iets wat meer geavanceerd. Wit in combinatie met zwart is wellicht ook niet onze uitvinding, maar we hebben wel een aantal prachtige zwarte werkbladen in geavanceerde materialen en oppervlakken, zorgvuldig geselecteerd voor onze keukenserie. Goede ideeën zijn allemaal aan jou – je kunt hier een overzicht vinden. Milk is ook meer dan klaar voor elk geavanceerd keukenapparaat zoals een ingebouwde oven of kookplaat. Onze zorgvuldig geselecteerde lijst met merken en modellen vind je hieronder.

MILK -- slechts een drupje of een hele plens?

Als je een voorkeur hebt voor echt wit, dan is een volledige Milk-keuken een voor de hand liggende oplossing. Maar de witte Milk kan ook perfect gematcht worden met een van de donkere of meer onderscheidende elementen uit onze keukenseries, zoals een eiland van Cima dark oak met hoge kasten van Milk. Milk past perfect bij je keuken, net als dat melk perfect bij koekjes past.

MILK white

€ 3.006,-

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Alle keukenseries

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.