Green kitchen with black handles and an integrated oven
Frontkleuren
Handgreepkleuren

OMBRA -– groen van binnen en van buiten.

We hebben samengewerkt met het designduo van Says Who om je Ombra te kunnen bieden. Geïnspireerd op de Deense natuur omringt deze groene keuken je met een gevoel van rust. De organische vormen, geïnspireerd op de ronde keien van de Deense stranden, komen tot leven in natuurlijke, gerecyclede materialen.

OMBRA

Deens design –- vorm en functie in perfecte harmonie.

De schoonheid van het Deense design schittert in Ombra's slimme look met drie laden. Of het nu gaat om laden of deuren, de gladde ronde handgrepen vormen de basis van de look. Deze fronten zijn gemakkelijk te openen, zelfs door je kleinste keukenhulpjes, en zijn ook gemakkelijk schoon te houden en blijven vrij van vingerafdrukken. Mooi en praktisch, dat is Deens design.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

De keuze is aan jou –- pas je handgrepen aan.

Een wandeling langs een rotsachtig Deens strand was de inspiratie voor de kenmerkende gladde ovale rondingen van Ombra's handgrepen. Je kunt kiezen uit zes verschillende kleuren. Geef je keuken een uniforme uitstraling met groen, of laat de opvallende rondingen eruit springen met een contrasterende kleur. Op deze manier weerspiegelt je Ombra-keuken jouw persoonlijke stijl. Het materiaal dat je kiest voor de handgrepen brengt de kleur van de keukenfronten naar voren, en als je later van kleur wilt veranderen, kan een kleine update je keuken weer fris en nieuw laten aanvoelen.

Green fronts with integrated handles and a wooden worktop

Oppervlak gemaakt van gerecycled materiaal.

Ombra is verkrijgbaar in een mooie weelderige groene. De fronten, die zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, hebben een matte uitstraling en voelen zijdeachtig aan. Ze zien er geweldig uit en zijn gemakkelijk schoon te houden. Voor elke voorkant van 60 cm worden 14 PET-flessen gerecycled, zodat jij je goed kunt voelen en je steentje bij kunt dragen om te voorkomen dat plastic in onze oceanen terechtkomt. En met gerecyclede houtvezels aan de binnenkant wordt het geproduceerd met de volgende generatie in gedachten.

Lees meer over onze duurzaamheidsmissie
Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Ervaar OMBRA -– voor jouw huis.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop
Detailed image of a green kitchen's dark oak drawer
Green kitchen cabinet with an integrated oven and wine refrigerator
Wooden worktop with a black sink

OMBRA -– groen van binnen en van buiten.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

OMBRA –- is niet alleen voor je keuken.

— -– perfect voor je badkamer.

Breng de kalme lijnen van Ombra ook naar je badkamer.

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Alle keukenseries

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.