Voor je hele huis

Garderobes en opbergruimte.

Verken ze hier

Op maat gemaakte garderobeoplossingen.

Bij Kvik bieden we op maat gemaakte garderobes om aan jouw exacte wensen te voldoen. Of je nu een inloopkast, schuifdeuren of kasten wilt, je hal wilt aanpakken of meer ruimte wilt maken in je bijkeuken, wij creëren jouw droomoplossing. Onze selectie garderobeproducten is het beste uitgangspunt om de oplossing te vinden die perfect bij je past. En maatwerk klinkt misschien duur, maar zoals altijd zul je verrast zijn door onze lage prijzen. 

Bekijk onze selectie garderobeontwerpen

VARIO19 white

€ 3.726,-

Ervaar onze garderobeontwerpen.

SMART black

€ 1.242,-

Garderobedromen?

4 manieren om een op maat gemaakte garderobe te creëren.

-- je eigen op maat gemaakte inloopkast. 

Onze inloopkasten zijn een aparte ruimte of een afzonderlijk gedeelte van een kamer, die jou omringt met al je favoriete kleding. We maken Module 16 of Vario 19 op maat voor in je inloopkast, precies zoals jij het wilt. Het begint met de afmetingen en het eindigt met de inloopkast van je dromen. Je kunt Vario 19 ook gebruiken om een afzonderlijk gedeelte van een kamer te maken. En je kunt altijd kiezen om het geheel af te werken met Smart of De Luxe schuifdeuren. 

-- maak je eigen garderobe met schuifdeuren.

Onze garderobes met schuifdeuren zijn een muur of een deel van een muur achter een De Luxe of Smart schuifdeur die van de vloer tot het plafond en van muur tot muur op maat is gemaakt voor jouw kamer en voorzien is van intelligente opbergoplossingen bestaande uit Vario 19 of Module 16. 

-- je eigen op maat gemaakte garderobe.

Onze garderobe is een combinatie van onze kasten, op maat gemaakt voor de afmetingen van je kamer en afgewerkt met een frontontwerp naar keuze. 

-- je eigen op maat gemaakte entree, kinderkamer, of bijkeuken.

Een creatieve combinatie van onze garderobekasten in Deens design kan nieuwe functionaliteit toevoegen aan vrijwel elke ruimte in je huis.

VARIO19 white

€ 3.726,-

Verken het beste van Deense design voor uw kledingkast in onze catalogi.

Klantengarderobe van Instagram.

@mettemundbjerg

MANO white

@husetvedelva

SMART black wood

@skraatoften

MANO white