Frontkleuren

MILK -- bouwstenen voor een garderobe.

Milk is Deens ontwerp in de meest bescheiden vorm en zo ruimdenkend dat het een voor de hand liggende kandidaat is voor een trouwe kamergenoot voor je kind. Het creëert voldoende ruimte om al dat speelgoed netjes op te bergen.

MILK

-- ziet er misschien niet eens uit als een garderobe.

Een op maat gemaakte garderobe kan heel de kamer van je tieners veranderen, waar ze kunnen doen wat het dan ook is dat tieners doen. Verandering en creativiteit zijn veeleisende bezigheden. Daarom raden we je aan om een paar stevige kaders voor ze te ontwerpen waar ze bepaalde belangrijke dingen in hun leven goed kunnen ordenen – zoals schoon ondergoed, die steeds groter wordende sneakercollectie en de trui die tante Ruth vorige kerst heeft gebreid.

 

 

 

 

-- on-klassiek Deens design.

Deens design is esthetische schoonheid die is opgebouwd uit functionaliteit. En een belangrijke functionaliteit in onze kasten is dat ze flexibel zijn. Milk is geen uitzondering. Je kunt zowel garderobe- als kledingkasten combineren met modules en kasten voor de keuken. Die zijn bijzonder ruim en creëren vormen die net zo onklassiek zijn als de situatie vereist. Allemaal om tegemoet te komen aan de behoefte van je tiener aan haar eigen ruimte.

-- gevuld met intelligente oplossingen.

Met Milk kun je kiezen uit het hele assortiment aan organisatorconcepten van KVIK, zoals intelligente hangersystemen, sokkenbakken en zelfs enkele constructiedetails zoals scharnieren die dubbele deuren mogelijk maken.

MILK -- niet alleen voor je garderobe.

Ontdek meer garderobes in Deens design.

Ontdek meer garderobeontwerpen

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.