Frontkleuren

MANO

De badkamer is jouw oase, de plek waar je de dag rustig kunt beginnen en eindigen. Geniet van de eindeloze horizontale lijnen van Mano en maak je dag leuker met een vleugje Deens design.

MANO

-- klassiek Deens design.

Mano is gebaseerd op Deense designtradities, waarbij esthetiek en functionaliteit perfect in harmonie zijn. De eindeloze mogelijkheden, het doordachte vakmanschap en de klassieke look: dat is Deens design op zijn best. De Mano-badkamermeubel is verkrijgbaar in klassiek wit, zwart eikenfineer en donkergrijs. Met Mano maak je een duurzame keuze, want de witte en donkergrijze fronten zijn uitsluitend gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

MANO white

€ 2.116,-

-- de perfecte handgrepen.

Mano betekent "hand" in het Italiaans, en de sleutel tot de unieke uitstraling van Mano ligt in de doordachte en geïntegreerde handgrepen. In de loop van de tijd hebben we deze handgrepen tot in de perfectie gevormd, zodat ze ergonomisch zijn en perfect in je hand passen wanneer je de laden en deuren opent.

MANO sera

€ 1.599,-

-- de look van Mano door je hele huis.

Je hebt Mano gekozen voor je keuken, dus waarom zou je ook niet dezelfde ingetogen elegantie in je badkamer willen hebben? Je wekker gaat af en terwijl je ogen nog halfdicht zitten struikel je naar de badkamer om je tanden te poetsen. De kalmerende schoonheid van Mano begroet je, waardoor je je dag goed kunt beginnen.

MANO -- niet alleen voor je badkamer.

Ontdek andere badkamerseries.

See all bath designs

MANO -- niet alleen voor je badkamer.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.