Maak optimaal gebruik van de ruimte in jouw kleine badkamer.

PAVIA white

€ 1.007,-

Het kan moeilijk zijn om je kleine badkamer in te richten op een manier waarop je ruimte hebt voor alles wat je nodig hebt, maar ook die persoonlijke accenten erin verwerkt. Maar met het juiste badkamermeubilair kun je kleine ruimte optimaal gebruiken. En dit hoeft geen fortuin te kosten.

Gebruik de ruimte die je hebt.

Hoe kleiner de badkamer, hoe creatiever je moet zijn om ruimte te vinden voor de dingen die je niet kunt missen. We raden aan om voor compacte wandmeubels met een ingebouwde wasbak, en strakke, witte oppervlakken te kiezen die eenvoudig zijn schoon te maken. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de onbenutte ruimte onder de wasbak.

Kies wanneer mogelijk een iets bredere badkamerkast met opbergruimte naast de wasbak. Zo kun je de handzeep en tandenborstels op een handige plek zetten en heb je misschien zelfs ruimte voor een mooie plant.

MILK white

€ 398,-

— Tip 1 -- laden en kasten.

Gebruik mooie en functionele inzetstukken in de laden en kasten om optimaal gebruik te maken van de ruimte.

PRATO grijs

€ 1.187,-

Tip 2 -- accessoires.

Benadruk je stijl met prachtige manden en potten, die je kunt gebruiken voor spullen zoals wattenstaafjes, zeep, tandenborstels of toiletpapier.

— Tip 3 -- houd het simpel.

Houd het simpel in een kleine badkamer, zonder al te veel items die ruimte innemen en het vol laten lijken.

Kleuren die een ruimtelijk gevoel geven

Je bereikt veel door lichte kleuren te gebruiken in je kleine badkamer. Dit creëert een open gevoel en geeft een lichte en ruime uitstraling. Licht, strak wit ligt voor de hand, maar je kunt de muren ook een andere lichte of natuurlijke kleur geven, zodat de ruimte licht en het ruim aanvoelt. 

VEDA white

€ 622,-

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Als je een ruimte groter wil laten lijken, zijn spiegels uitermate geschikt. Hang een grote spiegel boven de wasbak, bij voorkeur over de hele breedte en je voelt meteen het verschil. Naast dat de ruimte groter lijkt, kunnen met een grote spiegel ook meer mensen tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer.

De spiegelkeuze kan ook nog eens een persoonlijke noot toevoegen aan jouw badkamer. Kies je voor een ronde of vierkante spiegel? Met kleine versieringen? Met een lijst of volledig minimalistisch? Je kunt ook kiezen voor een slimme spiegelkast, waarmee je extra opbergruimte creëert in een kleine badkamer. Hier kun je bijvoorbeeld jouw tandenborstel, medicijnen en andere kleine dingen opbergen.

NOLIAM white

€ 395,-

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.