5 dingen die Deens design kan doen voor je nieuwe badkamer

De kenmerken van Deens design zijn een stijlvolle combinatie van schoonheid en functionaliteit, of dit nu in de keuken of de badkamer is. Dit zijn vijf manieren waarop Deens design prachtig kan werken in jouw badkamer.

1. Laat de kamer groeien met minimalisme

Een van de grootste luxes in een badkamer is vrije ruimte. Door onze minimalistische aanpak van Deens design zijn er minder elementen en is er meer vrije ruimte. Aan de muur bevestigde kasten hebben geen poten nodig, waardoor opvalt hoe mooi de vloer en muur zijn, en deze kunnen schitteren. Intelligente kasten met veel opbergruimte kunnen parfumplanken en kastjes vervangen, en met een geïntegreerde spoelbak heb je iedere ochtend vrije ademruimte voor de spiegel. Vrije ruimte betekent een meerwaarde in de badkamer.



2. Houd controle over de functionaliteit

In het moderne leven zijn badkamers vaak overvol met persoonlijke accessoires, gadgets en verzorgingsproducten met opvallende branding. Met een intelligente oplossing zoals Mano, waarin functionaliteit is geïntegreerd zodat je jouw laden kunt ordenen, heb je alles precies waar je het nodig hebt: voor de spiegel. Georganiseerd met een overzicht, zodat het huidtonicum niet verdwijnt achter een van de lotions. Vergeet niet dat je het waard bent.

MANO sera

€ 1.599,-

3. Focus op 'schoon'

We weten zeker van dat je het ermee eens bent dat een badkamer schoon moet voelen. Hoewel het niet valt te ontkennen dat schoonmaken een vereiste is voor dit gevoel, kan ook minimalisme een belangrijke rol spelen. Gevulde badkamers met overvolle vloeren houden vochtige lucht vast.  Een van de kenmerken van Deens design is de open ruimte rond de elementen – op de vloer, aan de muren en in de manier waarop je je in de ruimte beweegt. Dit maakt schoonmaken eenvoudiger, zorgt voor een vrije luchtstroom en zorgt voor een fris en luchtig interieur dat een genot is voor zowel het oog als de neus.

VEDA white

€ 697,-

4. Breid jouw designstijl uit

Wanneer de designelementen uit de keuken in harmonie zijn met die in de gang of de badkamer, geeft dit een extra dimensie aan jouw persoonlijke ontwerpstijl. Deens design zoals de Mano-badkamerkast zal net als in de keuken natuurlijk en vertrouwd zijn om te gebruiken, en nadruk leggen op het welzijn in het hele huis.

5. Laat jouw persoonlijke stijl de hoofdrol spelen

Hoe strakker en eenvoudiger het basisontwerp is, hoe meer impact jouw decoraties hebben. Omdat het Deens design vaak overzichtelijk en strak is, wordt het warmer door zachtere, afgeronde of kleurrijke elementen. Jouw favoriete item krijgt een ereplaats boven op de Mano-kast met geïntegreerde spoelbak, of dit nu een geërfde vaas, jouw beste poging tot ikebana of een parfumflesje is.

MANO white

€ 2.116,-

Ga het gesprek aan met jouw lokale Kvik-expert

Door het gesprek aan te gaan met de experts in de lokale Kvik-winkel, kom je er snel achter dat een badkamer met Deens design eenvoudig te bereiken is voor een betaalbare prijs.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.