Badkamer schoonmaken – krijg hier goed advies

Droom je van een nieuwe badkamer? Je denkt er misschien niet direct over na hoe je deze gaat schoonmaken, maar het is handig om dat wel te doen. Het badkamermeubilair, de wasbak en de oppervlakken die je kiest, kunnen een grote impact hebben op die wekelijkse schoonmaakklus. Als schoonmaken niet je favoriete activiteit is, kun je kiezen voor een badkamerdecor waarmee dagelijks schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Denk na over het schoonmaken bij het inrichten van je nieuwe badkamer

Ons badkamermeubilair is bestand tegen een natte omgeving, is eenvoudig schoon te maken en blijft jarenlang mooi en functioneel. Je kunt er zelf ook voor zorgen dat jouw badkamermeubilair nog langer meegaat, en dit er jaar na jaar schoon en glanzend uitziet. Lees verder voor goed advies voor de optimale reiniging en onderhoud van jouw badkamer.

MANO white

€ 2.170,-

Een goede reiniging verlengt de levensduur van de badkamer

Of je badkamer nu gloednieuw of een beetje vintage is, als je deze goed schoonmaakt en onderhoudt blijft deze langer mooi en gaat deze langer mee. Dit hoeft niet lang te duren of omslachtig te zijn. Schaf de juiste reinigings- en onderhoudsproducten aan en maak de badkamer regelmatig schoon. We raden aan om dit minstens één keer per week te doen.

Tips om het netjes te houden

MANO sera

€ 1.599,-

Alle schoonmaakproducten die je nodig hebt

We hebben een reinigings- en onderhoudsdoos gelanceerd, zodat het voor jou eenvoudig wordt om de gootsteen schoon te houden. De doos bevat producten voor dagelijkse reiniging, grondige reiniging, een ontkalkingsproduct en een afdichter die je na een grondige reiniging op de wasbak aanbrengt. De afdichter zorgt voor een beschermende en onzichtbare laag op de wasbak, waardoor deze extra bestand is tegen water, kalk en vuil. In de doos zit ook een gedetailleerde gebruikershandleiding. De reinigings- en onderhoudsdoos is te koop bij jouw plaatselijke Kvik-winkel.