Wat kost een inloopkast?

Je kunt nauwelijks wachten! Je hebt Sex in the City weer eens opnieuw gekeken en je zwijmelt over de inloopkast van Carrie Brandshaw. En nu wil je er zelf ook een. Een inloopkast voelt als de ultieme luxe. Het gaat erom dat je omringd wordt door je kleding (en schoenen!), het gaat om stijlvol ontwerp, het gaat erom dat je een plek hebt waar alles een eigen plek heeft. En raad eens? Zo'n kast hoeft geen fortuin te kosten.

Heb je het gevoel dat je steeds op zoek bent naar die ene trui?  Ben je het zat om overal in de slaapkamer en op de vloer kleding te vinden? Een inloopkast kan een systeem en overzicht creëren in een druk dagelijks leven en je alle ruimte geven die je kleding nodig heeft! Je kunt je kleding dus snel vinden en er tegelijkertijd beter voor zorgen.

Wanneer moet je een inloopkast bouwen?

Ben je bezig met het plannen van een nieuw huis of het verbouwen van je oude huis? Staat je eigen inloopkast bovenaan je verlanglijstje? Bij het plannen van je inloopkast zijn er een aantal dingen waar je over na moet denken.

Allereerst moet je nieuwe inloopkast voldoende ruimte hebben voor je eigen kleding, schoenen en accessoires en misschien die van je partner. De perfecte garderobe omvat alles van kasten, schuifdeuren, decor, verlichting en spiegels – en dan natuurlijk je persoonlijke touch en details waardoor de kast echt van jou wordt.

Met een stijlvol, eenvoudig decor met een focus op functionaliteit kun je eenvoudig elementen toevoegen die de garderobe speels maken. Je kunt je persoonlijkheid altijd door laten schemeren door een antieke spiegel, een opvallende lamp of iets anders wat je leuk vindt toe te voegen waardoor je jarenlang kunt genieten van je nieuwe garderobe. We kunnen je helpen je garderobedromen te realiseren. Inloopkasten worden op maat gemaakt en het is betaalbaarder dan je zou denken om een inloopkast te krijgen waar zelfs Carrie Bradshaw over zou zwijmelen. 

Een droom op maat

Een inloopkast is gewoon een kast waar je in kunt lopen. Zo'n kast bestaat normaal gesproken uit meerdere eenheden voor het opbergen en ophangen van kleding, schoenen en accessoires. 

In de kern is het een hele functionele ruimte die de volgende elementen zou moeten bevatten:

  • Kast(en) met ruimte voor kledingrails voor overhemden, jurken, pakken, truien, broeken en eventueel buitenkleding
  • Planken of laden voor blouses, T-shirts, topjes, trainingskleding, enz.
  • Laden/inzetstukken voor sokken en ondergoed
  • Laden/planken voor schoenen, stiletto's en laarzen
  • Een grote spiegel zodat je je outfit kunt bekijken zonder de kamer uit te moeten lopen.

We nemen graag alle opties met je door en helpen je de inloopkast te realiseren die precies bij je behoeften en je huis past. En natuurlijk maken we je garderobe op maat om optimaal gebruik te maken van de ruimte.

Vind hier onze garderobeaccessoires

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Inloopkast met een beperkt budget

Een inloopkast hoeft geen fortuin te kosten. En hoewel het misschien klinkt alsof onze op maat gemaakte kasten veel kosten, zul je aangenaam verrast zijn over hoe betaalbaar ze kunnen zijn. Onze keukenexperts kunnen je adviseren en je helpen om je nieuwe inloopkast binnen je budget te houden.

Ontdek meer garderobes in Deens design

Ontdek onze garderobeontwerpen