Zo doe je dat

Ontwerp je eigen inloopkast

white

€ 3.543,-

Droom je na die reboot van Sex & the City van een fantastische inloopkast? Dat begrijpen we goed! Een inloopkast is het beste in garderobes, en gelukkig niet onbereikbaar. Althans, wij vinden van niet! Wij geloven dat iedereen recht heeft op een gedurfde en persoonlijke garderobe, net als die van Carrie Bradshaw. Wij helpen je graag om je nieuwe inloopkast op maat te maken! Grijp de kans om een garderobe te krijgen die perfect bij jou en je huis past, en waar je elke dag met plezier instapt.

Bij een inloopkast is het bijna alleen je fantasie die de grenzen bepaalt van wat er geregeld kan worden. Daarom is het een goed idee om een expert om advies te vragen. Wij weten hoe je dat geweldige overzicht kunt krijgen waardoor je elke dag met plezier je outfit uit kunt kiezen. En we helpen je de juiste balans te vinden tussen functionele opslag en inspirerende inrichting.

Je vraagt het je misschien af

Wat kost een inloopkast?

We houden onze prijzen laag, zodat meer mensen zich de Deens ontworpen garderobes, keukens en badkamers van hoge kwaliteit kunnen veroorloven. Zelfs met een krap budget kunnen we je een fantastische garderobeoplossing bieden. Wij geven je verrassend veel voor je geld, zelfs als je je droom van een inloopkast wilt realiseren!

Lees onze gids over wat een inloopkast kost

white

€ 3.543,-

Grootte is geen probleem

Inloopkast in slechts enkele vierkante meters

Zelfs als je niet genoeg ruimte hebt voor echte inloopkast, kun je eenvoudig een hele mooie luxe garderobe creëren die je een praktisch overzicht geeft van al je kleding en accessoires, zelfs als je maar een paar vierkante meter hebt om mee te werken. Met de juiste opbergoplossingen kun je je eigen unieke kledingkast hebben die zowel lijkt op als aanvoelt als een inloopkast in de slaapkamer zonder dat het je een fortuin kost.

Ontdek onze garderobeaccessoires

white

€ 3.543,-

Een alternatief

Laat slaapkamer en garderobe samensmelten

Voor velen is de slaapkamer niet slechts een slaapkamer. De kamer moet functioneren als een garderobe en als een persoonlijk heiligdom, waar een rustige en ontspannen sfeer heerst. Het vereist een goede balans, en hier is de inrichting cruciaal!

mirror

€ 773,-

Overweeg welke opties je kamer biedt, want dat is belangrijk voor de vraag of je een mini-inloopkast kunt ontwerpen. Als je een lege hoek in de slaapkamer hebt, ligt het voor de hand om deze te integreren in je garderobeoplossing. Door een garderobe in de hoek en door de juiste plaatsing van vrijstaande hangerstangen en misschien een kleine ladekast, kun je daadwerkelijk de ervaring van een kamer in de kamer creëren. Een hoekgarderobe geeft je – bijna – het gevoel dat je in een garderobe staat en je krijgt eenvoudig het volledige overzicht van schoenen, kleding en accessoires. Je kunt een garderobe ook gebruiken als scheidingswand, waardoor de inloopkast van de slaapkamer wordt gescheiden.

white

€ 3.543,-

Ontwerp en styling spelen een belangrijke rol


Als je geen twee muren in je mini-inloopkast kwijt kunt, kan het ook met minder. Het belangrijkste is om het juiste gevoel te creëren! Hier spelen ontwerp en styling ook een belangrijke rol. Combineer een schuifdeurkast met een open kast, hangerstang, spiegel en andere accessoires die gemakkelijk kunnen worden opgenomen als een natuurlijk onderdeel van de inrichting van de kamer.

Er zijn geen vaste regels

Richt de garderobe in je persoonlijke stijl in

Je kledingkast gaat over meer dan praktische opslag: hij is van groot belang voor de inrichting van de kamer als geheel. Daarom is het belangrijk dat je nadenkt over hoe je mini-inloopkast zich verhoudt tot de andere meubels en materialen in de kamer. Heb je houten vloeren of tapijten, grote en uniforme witte oppervlakken of meer natuurlijke en ruwe structuren? Neem dat als uitgangspunt bij het kiezen van een sfeer voor de slaapkamer. Op die manier wordt alles één geheel.

Op zoek naar een mogelijk inloopkastontwerp?

Ontdek onze garderobeontwerpen