Op maat gemaakt voor jou

Je eigen inloopkast. Een plek voor rust, overzicht en een beetje luxe.

VARIO19 white

€ 3.726,-

Ben je verliefd op het idee van een inloopkast? Dan ben je zeker niet de enige. Toch denken de meeste mensen dat inloopkasten te extravagant en complex zijn om zelf te ontwerpen of te plannen. Na het lezen van onze gidsen, zul je zien hoe eenvoudig het is. Je kunt altijd een van onze showrooms bezoeken als je liever een persoonlijke presentatie hebt. Hier zijn vijf goede redenen waarom je het aan jezelf verplicht bent om een inloopkast te overwegen.

Inloopkasten zijn super aanpasbaar: we kunnen ze aanpassen aan hoeken en schuine daken en je kunt ze zelfs gebruiken als scheidingswanden. Ze kunnen een geweldige oplossing zijn in veel kamerindelingen, vooral bij ongebruikelijke.

In een inloopkast komen je kleren tot hun recht. Nu zijn het geen kleren, maar outfits! Shirts, jurken, broeken - ze zien er allemaal anders uit, afhankelijk van de schoenen, jassen, hoeden en handtassen waarmee ze zijn gecombineerd. Creëer dus een ruimte waar je je opties kunt bekijken! Je kunt zelfs een kaptafel opnemen of een knusse hoek creëren met een bank (een perfecte plek om aan alles te ontsnappen). Wij hebben innovatieve oplossingen voor alles wat je in de kledingkamer van je dromen nodig hebt.

Inloopkasten benutten ruimtes optimaal: Kamerhoge kasten zonder deuren die ruimte innemen. Als je er de ruimte voor hebt, zijn inloopkasten perfect om die optimaal te benutten. Als je één kamer gebruikt voor al je kleding, komt er ruimte vrij in andere kamers. Nu heb je geen kasten meer nodig in slaapkamers of gangen. En alles heeft zijn eigen plek. 

Met een schuifdeur kun je je inloopkast verbergen Maar je kunt ook een gewone deur toevoegen – de keuze is aan jou. Bekijk hier onze selectie of maak een afspraak voor een vrijblijvende presentatie.  

Inloopkasten zijn een genot: maar weinigen weten hoe bevredigend het is om er dagelijks binnen te lopen. Maak ruimte voor een comfortabele stoel en een spiegel om te genieten in je nieuwe favoriete kamer.

Je vraagt het je misschien af

Wat kost een inloopkast?

We houden onze prijzen laag, zodat meer mensen zich onze moderne Deense kasten, keukens en badkamers van hoge kwaliteit kunnen veroorloven. Zelfs binnen een beperkt budget kunnen we je een fantastische oplossing voor je garderobe bieden. Wij geven je verrassend veel voor je geld, zelfs als je je droom van een inloopkast wilt realiseren!

Lees onze gids over wat een inloopkast kost

VARIO19 white

€ 3.726,-

Grootte is geen probleem

Een mini-inloopkast op een paar vierkante meter

Zelfs als je niet genoeg ruimte hebt voor echte inloopkast, kun je eenvoudig een luxe kledingkast creëren die je een praktisch overzicht geeft van al je kleding en accessoires, zelfs als je maar een paar vierkante meter over hebt. Met de juiste opbergoplossingen kun je je eigen unieke kledingkast hebben die aanvoelt als een inloopkast in de slaapkamer zonder dat het je een fortuin kost.

Ontdek onze accessoires voor kledingkasten

VARIO19 white

€ 3.726,-

Een alternatief

Laat slaapkamer en kledingkast samensmelten

Voor velen is de slaapkamer meer dan een slaapkamer. De kamer is ook de plaats waar je je kleding bewaart en waar je je wilt terugtrekken in een ontspannen sfeer. Alles moet in balans zijn en daarbij is de inrichting cruciaal!

SMART mirror

€ 824,-

Overweeg welke opties je kamer biedt, want dat is belangrijk voor de vraag of je een kleine inloopkast kunt ontwerpen. Als je een lege hoek in de slaapkamer hebt, ligt het voor de hand om deze te integreren in je mini-inloopkast. Met een kledingkast in de hoek en vrijstaande kledingrekken en misschien een kleine ladekast op de juiste plek kun je echt het gevoel van een kamer in je slaapkamer creëren. Een kledingkast in de hoek geeft je bijna het gevoel dat je in een kledingkamer staat en het geeft je een volledig overzicht over je kleding, schoenen en accessoires. Je kunt een kledingkast ook gebruiken als scheidingswand, waardoor de inloopkast van de slaapkamer wordt gescheiden.

VARIO19 white

€ 3.726,-

Ontwerp en styling spelen een belangrijke rol


Als je niet twee muren beschikbaar hebt voor je mini-inloopkast, kan het ook met minder. Het belangrijkste is dat je het juiste gevoel te creëert Hier spelen ontwerp en styling ook een belangrijke rol. Combineer een schuifdeurkast met een open kast, kledingrek, spiegel en andere accessoires goed passen in het interieur van de kamer.

Er zijn geen vaste regels

Richt de kledingkast in je persoonlijke stijl in

Je kledingkast gaat over meer dan praktische opslag: hij is van groot belang voor de inrichting van de kamer als geheel. Daarom is het belangrijk dat je nadenkt over de relatie tussen je mini-inloopkast en de andere meubels en materialen in de kamer. Zijn er houten vloeren of tapijten, grote en uniforme witte oppervlakken of meer natuurlijke en ruwe structuren? Neem dat als uitgangspunt bij het kiezen van een sfeer voor de slaapkamer. Op die manier wordt alles één geheel.

Op zoek naar ideeën voor inloopkasten?

Ontdek onze kledingkastontwerpen