Het geheim van de Kvik-garderobe

SCHUIFDEUREN black

€ 1.242,-

Je hebt waarschijnlijk een plan om je huis te organiseren dat aansluit bij zowel je persoonlijke stijl als je budget. Wist je dat al onze garderobeoplossingen speciaal voor jou op maat worden gemaakt? Dat is geheim van onze kledingkasten. Lees deze gids om erachter te komen hoe je een op maat gemaakte garderobe in Deens design kunt krijgen voor een verrassend lage prijs.

— is een nieuwe manier om over kasten te denken

We willen allemaal onze spullen opbergen, of het nu gaat om de jassen en schoenen in de entree, onze geliefde sneakercollectie of de kerstversieringen in de 11 maanden waarin ze niet worden gebruikt. En het laatste wat we dan nodig hebben is nog een prefab-kast van standaardformaat die eigenlijk niet helemaal geschikt is. 

Het is een betere oplossing om een uitgebreid systeem te creëren om jouw bezittingen te organiseren dat op natuurlijke wijze in de ruimte is geïntegreerd en past bij jouw persoonlijke stijl. Wij noemen dat een garderobe, en we hebben op maat gemaakte oplossingen voor de slaapkamer, entree, het washok, de bijkeuken, kantoor en de kinderkamer. En je denkt misschien dat maatwerk duur is, maar net als alles wat we maken, kunnen we ook dit voor een verrassend lage prijs.  

Bekijk al onze garderobedesigns

VARIO19 white

€ 3.725,-

Ontdek garderobedesigns voor de entree

OMBRA white

— voor de entree.

MANO dark grey

€ 3.226,-

MANO dark grey

— voor de entree.

1. Denk aan maatwerk — onze garderobeoplossingen zijn ALLEMAAL op maat gemaakt. We maken alles precies op met voor jouw ruimte met je eigen afmetingen. Dat is voor ons de standaardoplossing, dus je hoeft geen genoegen meer te nemen met prefab-oplossingen die eigenlijk helemaal niet geschikt zijn. 

2. Denk naar boven — met oplossingen van de vloer tot het plafond creëer je extra opslagruimte bovenin, en onze schuifdeuren hebben een maximale hoogte van 270 cm. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van de ruimte die anders onbenut blijft. 

3. Probeer deuren te vermijden — je hebt keuze uit scharnierende deuren, schuifdeuren of een open systeem, maar bedenk dat schuifdeuren of open ontwerpen veel ruimte vrijmaken. Je kunt zo zelfs een inloopgevoel creëren in kleinere ruimtes.

4. Denk aan meer dan kleding — met de juiste binnenkasten kunnen al je accessoires, zoals schoenen, riemen, tassen of make-up worden opgeborgen en zelfs tentoongesteld. Of je kunt ze verbergen achter een schuifdeur. De keuze is aan jou.

5. Denk aan de ruimte -- welke ruimtes in de slaapkamer zijn nog niet ingenomen door het bed, nachtkastjes, ladekasten of ramen? De resterende ruimte, wat daar dan ook te vinden is, komt in aanmerking voor jouw garderobe, aangezien we onze garderobes op maat maken voor jouw ruimte.

6. Denk aan stijlen -- al ons Deens design is minimalistisch en bevat dus veel functionaliteit op manieren die gemakkelijk te combineren zijn met jouw persoonlijke stijl of deze zelfs benadrukken.

We verkopen geen standaardoplossingen, maar ontwerpen en leveren voor de individuele klant op basis van specifieke behoeften.

— Claus Johnsen, Head of Category Management & Design, Kvik