Frontkleuren

CIMA –- eiken op zijn best.

Je denkt waarschijnlijk dat je eiken kent: het langzaam groeiende hardhout uit de tijd van de ridders, sterk en massief van ontwerp ... maar dan ontmoet je Cima. De naam betekent "top" en Cima staat dan ook aan de top van de meeste dingen in je keuken. Vooral het lichte, bijna luchtige gevoel dat alleen modern Deens design kan zijn

CIMA

Echt eiken –- nobel van nature.

Eik is duurzaam in gebruik, heerlijk natuurlijk en voelt echt aan, maar groeit langzaam en is erg duur. We vroegen onze ontwerpers om een keuken in massief eikenhout te creëren die er echt modern uitziet en modern aanvoelt, maar toch onze belofte van verrassend lage prijzen zou nakomen. Ze ontworpen Cima en bedachten een speciale vakmanstechniek die massief eiken en fineer combineert. Perfecte natuurlijke aderen en weelderige eindkorrel – of eiken bovenop eiken. Cima is het resultaat en we zouden het geweldig vinden als jij het ontwerp ook gaat ontdekken, in al zijn natuurlijke schoonheid.

Tussen de lijnen –- warm en gloeiend.

Het gebruik van profielen en strikte lijnen is zo eenvoudig en is rijk aan de praktische functionaliteit die kenmerkend is voor Deens design. Helder en geometrisch, en toch levendig vanwege de manier waarop licht en schaduwen een rol spelen. Je vingers grijpen perfect vast op het massief eikenhout dat bijna de warme houten kleur als veren op een vleugel uitwaaiert, wanneer je de kastdeuren en lade bereikt. Het ontwerp is stevig en zelfverzekerd. En omdat er geen handgrepen zijn, zijn de deuren en laden niet het eerste wat opvalt. Je oog valt gelijk op het natuurlijke eikenhout.

CIMA light oak

€ 9.849,-

Elegante expressie –- een moderne klassieker in alle opzichten.

Het bijzonder elegante uiterlijk van Cima wordt bereikt door een massief eiken constructie met daarop eikenfineer, zorgvuldig geselecteerd om de elegante kenmerken van de nerven in volwassen eiken weer te geven. De stevige, warme tinten in het eikenhout van Cima worden alleen maar warmer als je het combineert met een contrasterend materiaal.


Voeg een werkblad toe van bijvoorbeeld zwart keramiek of geheel wit laminaat. Beide zullen opvallen als klassiek. Jouw voorkeur en persoonlijke stijl zullen je begeleiden, maar we raden je aan een afspraak te maken om Cima in licht eiken of donker eiken in het echt te bekijken.

Alle werkbladselecties bekijken

de Kvik LeefKeuken® — maak het je eigen.

De magie van de Kvik LeefKeuken® zit hem niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin beleeft. De hartelijke lach die weerklinkt tijdens een familiediner, de geruststellende stilte van een late-night-snack, de gedeelde anticipatie van een cake die in de oven rijst en het geheime gefluister tijdens een kopje thee midden in de nacht: daar draait het om. Of het nu een keuken voor twee is, of een bruisende familiehub, elke keuken kan een Kvik LeefKeuken® zijn.

Het zijn jouw verhalen, gedeelde ervaringen en gekoesterde herinneringen die hem tot leven brengen. Dus, haal het plezier, het gesprek en de verbinding naar binnen en zie je keuken transformeren in het kloppend hart van je huis, een echte Kvik LeefKeuken®.

Meer informatie over de Kvik LeefKeuken®

Ervaar Cima -– maak een statement in je huis.

CIMA dark oak

€ 10.427,-

CIMA – eiken op zijn best.

CIMA light oak

€ 9.849,-

Ontdek meer van onze keukenontwerpen.

Bekijk alle keukenontwerpen