OAKWOOD — Een echt statement van vakmanschap.

Op het eerste gezicht zijn massief eiken, prachtig vervaardigde details zoals vingerverbindingen en geïntegreerde handgrepen de opvallende kenmerken. Je voelt al snel het vele werk en de finesse die in de productie van deze keuken zit. Het resultaat is een combinatie van een sublieme techniek, hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke, duurzame materialen. Deze keuken spreekt niet alleen je zintuigen aan, maar vormt ook een sterk statement in je woning.

OAKWOOD

Oakwood design favorite 2023

We zijn enorm trots te kunnen aankondigen dat Oakwood de Danish Design Favourite prijs in de categorie keuken heeft gekregen van het gerenomeerde Deense interieur magazine BoBedre. Hartelijk dank aan BoBedre, Boligmagasinet en iedereen die op Oakwood heeft gestemd in een zeer sterke competitie. Jullie steun moedigt ons aan om door te gaan met het maken van Deense keukens die zowel functioneel als esthetisch zijn. We zijn en blijven toegewijd om warmte en schoonheid aan huizen toe te voegen, voor elke keuken die we creëren. Ontdek of deze bekroonde keuken iets voor jou is door vandaag nog een afspraak te maken met de dichtstbijzijnde Kvik-winkel.

Subliem vakmanschap

Oakwood is gemaakt van massief eiken met oppervlakken die verbonden zijn door kwalitatieve details, zoals vingerverbindingen en een geïntegreerde handgreep. Het is een prachtig kwaliteitsstatement in uw huis.

Slim Deens design

Oakwood is dé belichaming van slim Deens design. We hebben bij het ontwerp goed nagedacht over functionaliteit en een look gecreëerd met drie lades, gescheiden door dunne zwarte lijnen zonder openingen om het schoonmaken veel eenvoudiger te maken. Dankzij deze 'drie-laden-look' op de laden en fronten komt bovendien de harmonie van het ontwerp goed naar voren.

Een kwaliteitsstatement

Met deze keuken voegt u het ultieme statement van vakmanschap toe aan uw woning. De keuken bestaat alleen uit hout dat is gewonnen uit gecertificeerde duurzame bosbouw, wat het een duurzame keuze maakt. In combinatie met onze andere ontwerpen, is het een premium statement en een keuken die jarenlang mee zal gaan. Oakwoods traditionele timmerwerk en innovatieve technieken representeren Deens design op zijn best.

OAKWOOD - een statement van pure kwaliteit

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Ontwerpen

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.