CORISA — Opvallende luxe brengt de natuur naar binnen.

Corisa, exclusief voor ons ontworpen door het Deense designduo Says Who, is een opvallende aanvulling op onze zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens. De verfijnde verticale lijnen staan voor vakmanschap en luxe en het natuurlijke eikenhouten oppervlak heeft een warme en uitnodigende gloed. Je kunt niet anders dan met je vingers over het oppervlak willen gaan. Het introduceert een tactiel, visueel interessant natuurlijk element dat perfect past bij onze andere keukenontwerpen om jouw keuken die extra luxe te geven. Zoals altijd, voor een verrassend lage prijs.

Corisa

Luxueus Deens design.

Corisa is ontworpen om een opvallend luxe-element toe te voegen aan je keuken. Haal de warmte van hout in huis als perfecte aanvulling op onze andere ontwerpen. Kies hoge kasten in Corisa als aanvulling op je kookeiland of lades.

Een tastbare beleving.

Wanneer je vingertoppen over het oppervlak van Corisa gaan, is de tactiele ervaring overweldigend. Door het warme hout en het streepprofiel kunnen we niet van het oppervlak afblijven en kunnen we onze ogen niet van de gloed van het eikenhout afwenden.

Warm en modern hout.

De gelakte eiken fineerstrepen geven een warme en moderne uitstraling aan jouw huis. Hun verfijnde slanke lijnen en een nauwkeurig oog voor detail stralen een boodschap van exclusieve luxe uit.  Tegelijkertijd brengt het oppervlak van het gestreepte houtontwerp echo's van de natuur binnenshuis.

Ontdek de ontwerpen die perfect bij Corisa passen.

Ontwerpen