CORISA — Haal de natuur naar binnen met een vleugje luxe

Corisa, exclusief voor ons ontworpen door het Deense designduo Says Who, is een opvallende aanvulling op onze zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens en nu verkrijgbaar als een volledige keuken. De verfijnde verticale lijnen staan voor vakmanschap en luxe, en het oppervlak van natuurlijk eiken heeft een warme en uitnodigende gloed. Je kunt de verleiding niet weerstaan om met je vingers over het oppervlak te gaan. Corisa introduceert een tastbaar, visueel aantrekkelijk en natuurlijk element dat perfect past bij onze andere keukenontwerpen om jouw keuken dat extra beetje luxe te geven. Zoals altijd voor een verrassend lage prijs.

CORISA

Luxueus Deens design.

Corisa is ontworpen om een opvallend element van luxe aan je keuken toe te voegen, het is de perfecte manier om de warmte van hout binnenshuis uit te nodigen en natuurlijke elegantie in je huis te brengen. Met Corisa, nu verkrijgbaar als een volledige keuken, kun je je keuken van een nieuw uiterlijk voorzien of mixen en matchen met al onze keukenstijlen. 

Een voelbare beleving.

Wanneer je vingertoppen over het oppervlak van Corisa gaan, is de tactiele ervaring overweldigend. Door het warme hout en het streepprofiel kunnen we niet van het oppervlak afblijven en onze ogen niet van de gloed van het eikenhout afwenden. 

Warm en modern hout.

De gelakte eiken fineerstrepen geven je huis een warme en moderne uitstraling. Hun verfijnde slanke lijnen en grote aandacht voor detail stralen een boodschap van exclusieve luxe uit. Tegelijkertijd brengt het oppervlak van het gestreepte houtontwerp echo's van de natuur binnenshuis. Waarom niet ook een kookeiland toevoegen? Je kunt mixen en matchen met andere ontwerpen of het exclusief op Corisa houden – wij geven je die flexibiliteit! Als je het niet zeker weet, kun je contact opnemen met onze keukenexperts, die je altijd graag helpen.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Ontdek de ontwerpen die perfect bij Corisa passen.

Ontwerpen