Garderobe collectie

 • Smart design voor uw nieuwe garderobe

  Bij Kvik kunnen wij alle uitdagingen de baas met twee garderobesystemen: Garderobekasten – die verkrijgbaar zijn met zowel vaste deuren als vouwdeuren. Garderobekasten met schuifdeuren – die ook als walk-in-closet kunnen worden gebruikt. Met de series Basic, Comfort en De Luxe beschikken we over een ruim assortiment

  Bekijk de catalogus
 • Garantie voor kwaliteit


 • De Luxe schuifdeuren

  Schuifdeuroplossing met individuele inrichting, aangepast aan jouw behoeften. Hier zie je De Luxe schuifdeuren met Dark Wood deur in donkere houtstructuur met aluminium profielen.

  € 769,-
 • Mano Garderobe

  Mano voor de garderobe in een mooi greeploos design.Bekijk Mano ook voor keuken en badkamer.

  € 2.171,-
 • Basic schuifdeuren

  Schuifdeuren zijn de perfecte oplossing in de hal om alle dagelijkse benodigdheden aan het zicht te onttrekken. Als je meer planken gebruikt, heb je plaats voor alle schoenen. De Basic deur (Milk) staat prachtig bij een gelakt stalen frame, waardoor de eenvoudige uitstraling van de schuifdeuren behouden blijft.     Bekijk ook andere inrichtingsmogelijkheden en dan vind je altijd een oplossing die bij jouw behoeften past.  

  € 582,-

 • De Luxe Combi schuifdeuren

  De schuifdeuren combineren wit en zwart glas waardoor je garderobe een elegante uitstraling krijgt. En let ook eens op de inrichting met draadmanden, die voor een beter overzicht helemaal kunnen worden uitgetrokken.

  € 1.300,-
 • Smart schuifdeuren

  Elegante, zwarte garderobe met deuren in zwart eiken en aluminium profielen. De spiegel in de schuifdeur zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt.  

  € 781,-
 • Veda Garderobe

  Met Veda krijg je optimale opbergruimte. Richt deze bijvoorbeeld in met een praktische zitplaats en laden voor schoenen en laarzen. En mix de mooie matwitte look met geborstelde stalen handgrepen - een duidelijk signaal van smaakvolle orde en regelmaat. Bekijk ook onze Veda deur voor de keuken en hanteer in het hele huis dezelfde stijl.

  € 1.553,-

 • Veda Garderobe

  Benut de hoogte met onze 224 cm hoge kasten. Volop ruimte om de winterkleding in op te bergen. De matte geborstelde handgrepen geven de slaapkamer een mooie en eenvoudige afwerking. Bekijk Veda ook als garderobeoplossing voor de hal.

  € 1.051,-
 • Milk Garderobe

  Perfecte opbergoplossing voor het kantoor of de kinderkamer. Wij hebben zwarte handgrepen toegevoegd, die linken naar de rest van het interieur in de ruimte. Bekijk de Milk deur ook als schuifdeuroplossing.

  € 672,-
 • Garderobe Inrichting

  Met de inrichtingsserie in zwart eiken van 19 mm geef je jouw opbergoplossing een exclusieve uitstraling. Bekijk bijvoorbeeld de volledig uittrekbare glazen lade. Ideaal voor het opbergen van allerlei spulletjes.

  € 468,-

 • Kvik Ordine

  Kvik Ordine is een flexibel inrichtingssysteem waarmee het plaatsen van verschillende inrichtingsdelen in de flexibele frames kinderspel is. De frames zijn volledig uittrekbaar en zorgen voor een goed overzicht. Let bijvoorbeeld maar eens op de volgende details:- Uittrekschoenenrekken, zodat je schoenen niet op een hoop onderin de kledingkast liggen.- Houten bakken die in de kast passen.- Uittrekbare opbergdraadmanden die voor een goed overzicht zorgen.

  € 939,-
 • Basic inrichting

  Basic is de eenvoudige kastinrichting, die zorgt voor een overzichtelijke ruimte met veel plaats. Met manden voor gebreid goed en stangen voor gestreken goed. Verder is er ruimte voor fietslampjes en natte laarzen, zodat de hal er altijd opgeruimd uitziet. Veel ruime planken bieden meer ruimte en meer mogelijkheden. 2 kledingstangen in dezelfde kast creëren extra ruimte voor overhemden en jacks. Draadmanden onderin de kast zorgen voor overzicht en transparantie.

  € 488,-