Garderobe collectie

 • Soms moet iets volledig onzichtbaar zijn, voordat u het opmerkt. Elegante, zwarte garderobekast met deuren van zwart eiken en zwarte profielen. De profielen zijn verkrijgbaar in zwart, wit en aluminium.

  Smart design voor uw nieuwe garderobe

  Bij Kvik kunnen wij alle uitdagingen de baas met twee garderobesystemen: Garderobekasten – die verkrijgbaar zijn met zowel vaste deuren als vouwdeuren. Garderobekasten met schuifdeuren – die ook als walk-in-closet kunnen worden gebruikt. Met de series Basic, Comfort en De Luxe beschikken we over een ruim assortiment

  Bekijk de catalogus
 • Garantie voor kwaliteit


 • Mano Garderobe

  Mano voor de garderobe in een mooi greeploos design.Bekijk Mano ook voor keuken en badkamer.

  € 2.131,-
 • Creëer stijl in uw interieur en maak van de garderobekast een mooie en efficiënte ruimte. Combineer de witte, discrete look met natuurlijke materialen en speel met de verschillende effecten.

  Wit glad Basic schuifdeuren

  Creëer stijl in uw interieur en maak van de garderobekast een mooie en efficiënte ruimte. Combineer de witte, discrete look met natuurlijke materialen en speel met de verschillende effecten.

  € 560,-
 • Soms moet iets volledig onzichtbaar zijn, voordat u het opmerkt. Elegante, zwarte garderobekast met deuren van zwart eiken en zwarte profielen. De profielen zijn verkrijgbaar in zwart, wit en aluminium.

  Zwarte eiken De Luxe schuifdeuren

  Soms moet iets volledig onzichtbaar zijn, voordat u het opmerkt. Elegante, zwarte garderobekast met deuren van zwart eiken en zwarte profielen. De profielen zijn verkrijgbaar in zwart, wit en aluminium.

  € 859,-

 • Veda garderobekast

  Creëer één stijl in de woning met dezelfde fronten in keuken, badkamer en voor de garderobekast. Een duidelijk signaal van smaakvolle orde en regelmaat. Veda is ook verkrijgbaar voor in de keuken en de badkamer. Combineer de mooie, matwitte look met de geborstelde stalen handgrepen. Het resultaat is een in alle ruimtes van het huis doorgevoerde designlijn

  € 1.776,-
 • Richt naar uw eigen stijl in. Stel een unieke, individuele garderobekast samen, zoals deze in wit lakglas met vlakverdeling. Een mooie oplossing met een stijlvolle uitstraling.

  Wit lakglass Comfort schuifdeuren

  Richt naar uw eigen stijl in. Stel een unieke, individuele garderobekast samen, zoals deze in wit lakglas met vlakverdeling. Een mooie oplossing met een stijlvolle uitstraling.

  € 1.470,-