BORDO

Met Bordo breng je de schoonheid van Deens design in je huis, tegen een verrassend lage prijs. Het is een mix van modern design en een palet van aardse kleuren, met de hand uitgekozen om je badkamer een frisse, up-to-date uitstraling te geven. En dit is het nog het beste: dat bereiken we met behulp van zowel gerecyclede als recyclebare materialen. Dus met Bordo maak je een keuze die goed is voor jou en geweldig voor de planeet.

Bordo

Zwart en meer

Onze Bordo-badkamer is verkrijgbaar in alle kleuren van het Bordo-assortiment - black, arizona beige, clay en blue. Dat betekent dat als je Bordo hebt gekozen voor je keuken, je een bijpassende kast in je badkamer kunt plaatsen. Of je kunt voor een andere kleur kiezen voor een speels effect. 

 

 

Ultramat — makkelijk schoon te maken.

Bordo heeft een ultramat gerecycled PET-oppervlak met anti-vingerafdruktechnologie. Dit maakt dagelijks gebruik zowel een esthetische als praktische ervaring. Het is heel makkelijk schoon te houden, want je wilt natuurlijk niet de hele dag bezig zijn met het schoonmaken van de badkamer. 

Ontdek onze andere badkamerontwerpen

Ontwerpen