MILK — voor een lach in de ochtend

Onze MILK-badkamerkast is toegankelijk en functioneel, maar biedt ook een jeugdige en informele kijk op badkamerdesign. Alles is goed georganiseerd en binnen handbereik door de open schappen en de afgesloten kast, en is daarmee perfect voor een kleinere badkamer.

MILK

MILK — er kan een schepje bovenop

MILK is duurzaam en volledig gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, maar ook toegankelijk voor het kleinere budget. Hierdoor kun je overwegen om er een schepje bovenop te doen en een karakteristiek detail zoals een geïntegreerde wasbak of luxe kraan toe te voegen.

Bekijk onze badkameraccessoires

MILK white

€ 398,-

MILK — talent voor details

Milk is perfect voor kleine badkamers, waarin elk detail ‘s ochtends opvalt. Het heldere minimalisme van MILK is de basis voor gewaagde keuzes voor kleuren op de muur, tegels, spiegels of misschien een hippe lamp.

MILK — voor meer keuze?

De bijzondere badkamerkast van MILK is niet alles dat MILK te bieden heeft. Als je wat meer ruimte hebt, kun je ook kiezen voor hogere kasten waardoor je meer opbergmogelijkheden krijgt in jouw badkamer.

Als je van plan bent om jouw badkamer te verbouwen, of zelfs te verplaatsen, raden we aan om een van onze experts om advies te vragen bij de planning. Deze afspraak is gratis en volledig vrijblijvend. En ook al verkopen wij geen douche-oplossingen of marmeren tegels, we werken wel samen met bouwvakkers en aannemers, die vaak werken met ons Deens design als de basis.

MILK — niet alleen 
voor je badkamer

— — net zo essentieel in de keuken.

Laat MILK de hoofdrol spelen in jouw badkamer, en verwijs hiernaar terug in de keuken.

— — ook constructief als garderobe.

Een Milk-garderobe biedt dezelfde basis in een tienerkamer.

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk al onze badkamermeubels

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.