VEDA — wellness is minimalisme.

Veda leidt automatisch naar de eenvoudigste manier om Deens design toe te passen in jouw badkamer. Het heeft een frisse en gezellige uitstraling, en door de geometrische schoonheid kun jij ‘s ochtends in alle rust genieten. Al jouw persoonlijke spullen kunnen worden opgeborgen in de kast, en zijn klaar voor gebruik. De handgreep is hetgeen dat bijdraagt aan de minimalistische uitstraling, en je kunt zelf de handgreep kiezen.

VEDA

VEDA — pure elegantie.

Een Veda-badkamerkast onder de spiegel wordt automatisch iedere ochtend en avond gebruikt. Maar je merkt vast snel dat de kast niet alleen heel praktisch is in jouw badkamer.  Doordat de kast aan de wand is gemonteerd, is de vloer vrij. En het lichte matte oppervlak brengt een luchtige elegantie voor eenvoudige ontwerpkeuzes in de rest van de badkamer. Je zou kunnen kiezen voor een elegante kraan of een geïntegreerde wasbak om jouw persoonlijke stijl toe te voegen.  Dit is ons aanbod aan wasbakken, voor inspiratie, maar je kunt ook eens binnenstappen in onze showroom?

— handgreep

Veda heeft een minimalistische en ontspannen uitstraling. Je kunt er zelf jouw persoonlijkheid aan toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld door zelf te kiezen voor traditionele handgrepen. Dit is ons aanbod aan handgrepen, voor inspiratie, maar je kunt ook eens binnenstappen in onze showroom.

VEDA — klaar voor grandeur.

Veda is een minimalistisch ontwerp dat volledig is gemaakt van FSC-hout, en de matte, duurzame folie is gemaakt van gerecycled PET.  De simpele schoonheid zal een diepe indruk maken in jouw badkamer. In een grotere badkamer kun je het ontwerp eenvoudig volledig maken door andere Prato-elementen toe te voegen, zoals hoge kasten. Ga vooral eens langs bij een van onze showrooms om het te bekijken. 

Als je van plan bent om Veda te gebruiken in de keuken, is het goed om te overwegen om dit ook in de badkamer door te voeren. Zo bereik je een eenheid in jouw huis, tegen een verassend lage prijs.

Misschien ben je wel van plan om je badkamer te verbouwen, of zelfs groter te maken. We raden dan aan om vroeg in het planningsproces advies te vragen aan één van onze experts. Deze afspraak is gratis en volledig vrijblijvend. En ook al verkopen wij geen douche-oplossingen of marmeren tegels, we werken wel samen met bouwvakkers en aannemers, die vaak werken met ons Deens design als de basis.

VEDA white

€ 697,-

VEDA — niet alleen 
voor de badkamer.

— — ook wellness in de keuken

Kies met Veda voor eenvoud in de badkamer, en voer dit ook door in de keuken.

— — ook elegant in de entree.

Veda-garderobes staan voor je klaar als je gaat, en als je terugkomt.

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk alle badkamerdesigns

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.