Frontkleuren

MANO

Geniet van de stijlvolle, strakke oppervlakken en het elegante design van Mano in je hele huis. Of je nu je slaapkamer, entree of bijkeuken een update wilt geven, er is een MANO-oplossing voor elke ruimte.

MANO

— klassiek Deens design.

Mano is gebaseerd op Deense designtradities, waarbij esthetiek en functionaliteit perfect in harmonie zijn. De eindeloze mogelijkheden, het doordachte vakmanschap en de klassieke look: dat is Deens design op zijn best. Rust je slaapkamer uit met de kalme strakke lijnen van Mano. En waarom maak je er dan niet gelijk een  designelement van in de complete slaapkamer?

MANO white

€ 5.204,-

— de perfecte entree.

De entree kan een plek zijn waar we gewoon doorheen lopen als we het huis in- of uitgaan. Maar een Mano-entree kan ook een plek zijn waar je even rustig kunt aarden. Ga zitten, doe je schoenen uit, hang je jas op en adem.

MANO dark grey

€ 3.226,-

— Mano in de bijkeuken.

De bijkeuken is niet een plek waar we vaak over nadenken, maar we brengen er wel ontzettend veel tijd door. Waarom zou de ruimte er dus niet mooi uit mogen zien? De wasmachine vullen, kleding opvouwen, planten verpotten ... waar je de ruimte ook voor gebruikt, omring jezelf met Deens design.

MANO — voor elke ruimte in huis.

Ontdek meer garderobekasten in Deens design.

Ontdek meer Deens design

SCHUIFDEUREN black

€ 1.242,-

SMART — schuifdeuren.

OMBRA — garderobe voor de entree.

VARIO19 white

€ 3.725,-

Vario19 — inloopkast.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.