Frontkleuren

SMART -- de intelligente keuze voor je garderobe.

Je zult versteld staan over wat je met schuifdeuren kunt doen. Ze kunnen de toegang zijn tot je prachtige inloopkast of dienst doen als volledige wandspiegel die je kleding veilig verbergt en je kamer groter laat lijken. En ze schuiven makkelijk open, met slechts een zachte beweging. Smart en DeLuxe zijn onze twee schuifdeurconcepten die de belangrijkste elementen vormen in ons op maat gemaakte garderobeconcept. We geven je graag een demonstratie – misschien bij jou thuis?

SMART

SMART -- is flexibel en leert snel.

Smart is de perfecte manier om een apart gedeelte of een hoek van een kamer op een stijlvolle manier af te zonderen. Smart kan zelfs worden gemonteerd op andere van onze modules. Zoals op Module 16, zodat het een complete schuifdeurkast wordt. Smart rolt soepel op rails en je kunt kiezen uit verschillende stijlen binnenpanelen, grepen en handvatten, afhankelijk van je smaak en het ontwerp van je kamer.

SMART black

€ 1.217,-

SMART -- de perfecte dekmantel.

Jij hebt natuurlijk niets te verbergen, maar misschien je bijkeuken wel. Het is echt een verademing om al die noodzakelijke installaties en rommelige leidingen netjes te kunnen verbergen. Maar Smart kan nog veel meer. Smart is een onmisbaar onderdeel van ons op maat gemaakte garderobeconcept – en kan bijna altijd voldoen aan de gewenste afmetingen. Smart kan een lengte aannemen van wel 2,73 meter en er zijn praktisch geen grenzen aan de breedte. Hierdoor kun je die enigszins vreemde hoeken in je huis transformeren in bolwerken van geoptimaliseerde opslag. En je kunt zelfs je wasmachine en droger verbergen achter Smart deuren.

SMART -- je ziet het al helemaal voor je.

Het is misschien geen compliment – maar Smart met een spiegel kan echt een aanvulling zijn op je inrichting en je kamer ruimer laten aanvoelen. Word elke ochtend wakker, klaar voor de ultieme selfie. Misschien geef je wel de voorkeur aan een van de andere 6 soorten afwerking. Allemaal geven ze je de vloerruimte terug die andere kasten gebruiken voor draaideuren. Wat er achter de spiegel zit is aan jou, maar we raden je aan om Vario 19 te overwegen. 

SMART mirror

€ 824,-

Ontdek meer garderobes in Deens design.

Ontwerpen

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.